Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #3321 Ilyen "hülyeségeket" szem előtt tartva lett meg a legend többek közt nekem is. Ja nem is, csak szerencséje volt mindenkinek...
Mágus ellen 7. körre és lehetőleg az után is épp csak annyi lényt szabad kinntartani, amivel ki lehet csalni a flamestrike-ot, ha van nála, semmiképp nem szabad túl nagy value-t felkínálni neki. És annyit is csak akkor, ha van a kezünkben elég pressure flamestrike utánra is. A flamestrike körben a mágus legerősebb folytatása egy harvest golem 10 manából, szóval ezzel kell számolnunk.
És ez a legalapvetőbb a játékban és szerintem a legnagyobb kulcsa a fejlődésnek: minden körödet úgy játszd, hogy közben tippeld meg, mi lenne a legrosszabb válasz az ellenfél részéről és úgy tervezz, hogy a lehető legrosszabb válasz esetén is Te gyere ki jobban. Ha nagyobb pofont kapsz, mint a legrosszabb, amire számítottál, akkor még van hová fejlődnöd. Mágus ellen turn7-ben nem számítani egy common lapra, pláne arénában egyértelmű jele annak, hogy még csak az alapoknál tartasz ebben a játékban.
De eleve, semmilyen matchupban nem célszerű 6 lényt kinntartani az asztalon, legfeljebb ha sámán/paladin vagy és annak a 6-nak a fele token. Aki ész nélkül dobálja ki a minionokat a kezéből az nem lesz eredményes még akkor se, ha zoo lock deckje van.
Most már én is egyet értek azzal, amit lentebb írt valaki, hogy a Te esetedben bizony komoly user errorról van szó. Pedig őszintén segíteni akartam. Szerintem a mostani szünetedet nem érdemes fél év múlva felfüggeszteni, egészen biztos, hogy akkor is ésszel kell majd játszani és megpróbálni tanulni a hibáinkból/mások tanácsaiból, nem pedig a játékot hibáztatni a saját ügyetlenségeink miatt, ilyen szempontból ez sose lesz a Te játékod.
Részemről ennyi, Tiéd lehet az utolsó szó, szerintem már így is túlságosan jóllakattam a trollt. :)