• icyshadow
    30 extra naptól nem lenne automatikusan sokkal több legend. A Rank 5 - Legend közötti winstreak hiánya gondoskodna erről. Aki azon át tud vergődni, attól én biztosan nem sajnálnám a hátlapot, hiszen ebben az esetben ténylegesen időhiány miatt nem érte el korábban. Eddig is volt tuti több olyan ember, aki 4-5-6száz meccset is játszott mire odaért, nem tudom ők mitől lennének érdemesebbek a Legend rangra, mint aki ennyit csak 2 hónap alatt játszik.

Viszont ha nem lehetne visszaesni szintek között, az valóban elvenné a Legend értékét. Arról nem beszélve, hogy a többet játszó, de gyengébb játékosok számára sem lenne feltétlen kellemes. Esetleges valami sávos, havonta változó visszaesési korlátot el tudnék képzelni. Például, hogy ha rank 5 megvolt, akkor rank 10-en kezdesz és semmiképp nem eshetsz rank 15 alá. Mivel egy rank 5 játékosnak amúgy is vicc a 15 alatti szint, és így a gyengébb játékosoknak is lenne egy nagyobb kizárólagos ladder része, nem csak a totál kezdőknek a 25-20.

Hát látod ő sem a nagy lapok miatt kapott ki, hanem mert rosszul játszott. Játszottam minden adventure kiegészítő nélkül és basic/common lapokkal C'thun Mage-t múlt hónapban, majdnem vereség nélkül elvittem r15-ig. Azon a szinten még nem a lapok hiánya a probléma.:P

GOT sorozat:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Könyvet nem olvastam (még), de a sorozatban lesz még pár idegőrlő rész.:) Egyébként szerintem 2. évad a tetőpont minőségileg, utána már nem annyira jó a sorozat, mint előtte.

Más:

Kis minta, de azért vicces tendencia: Péntek, Szombat és mai ellenfél kaszt eloszlás. (Köszi Tempostorm!:D)