Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
hawkie22 #33007 Ehhez a netdeck témához én is hozzászólnék. Én netdeckelek, mégpedig abból az okból kifolyólag, hogy meló és család mellett nincs se idöm, se kedvm ahhoz, hogy kísérletezzek. Ha leülök kikapcsolódásképp játszani, akkor nem akarok még ott is agyalni, hogy müködni fog-e a deck vagy sem.
Nyilván van még elég sok tudásbeli hiányosságom is, missplayelek is elég sokat, amiket általában észreveszek, de túl késön. Viszont az, hogy feljutok R15-re bármilyen paklival legtöbbször lose nélkül és ott abban a pillanatban jön egy lose-sorozat, amivel visszamegyek R17-re, az nem normális. Ennyire nem játszom szarul és az ellen se játszik ennyire jól. De az utolsó 3 szezonban mindig ez volt. Most mondhatná mindenki, hogy játszak wild-ben, de minden nem standardos kártyát betörtem. Mint fentebb is említettem, nincs idöm két különbözö módban játszani. Standardban maradok, meg néha aréna, ahol az utóbbi idöben a saját szintemhez képest jelentösen fejlödtem. :D
Lényeg a lényeg, netdeck nem mindig rossz, meg kell nézni az indokokat, miért netdeckel valaki.