Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
icyshadow #33005 Nekem is, mint mindenkinek, vannak RNG hullámvölgyeim, legalábbis, amiket annak ítélek meg. De pont ez a lényeg. Hogy nem szabad erre koncentrálni, mert bár van ilyen, de sok esetben, amit annak könyvel el az ember, az nem az. Nekem nincs túl jó memóriám, szóval nem tudom visszaidézni a meccseim minden lépését fejből, épp ezért hasznos, amit mondtam. Tényleg rengeteg elnézett dolgot lehet felfedezni higgadt fejjel a korábbi játékunkban. Arról meg nem is beszélve, hogy sokszor igenis úgy kell játszani, hogy az RNG-re kell támaszkodni, hogy lehető legnagyobb eséllyel nyerjünk. Szóval az a hozzáállás, hogy én nem vagyok szerencsés, az nem egy hasznos dolog kompetitív szempontból. (Pláne, hogy nem is igaz, csak az ember memóriája szelektív ilyen dolgokban.)
Stream szerintem nem alkalmas ilyen dolgok megítélésére, legfeljebb felvételről. (Sok esetben önbecsapás nézni más játékát, anélkül, hogy végiggondolnánk a lehetséges lépéseket.) Arról nem is beszélve, hogy akkor még mindig egy olyan paklival "játszol", amit nem te építettél/választottál/techeltél.
Legend alja meg igencsak színes ezen a téren. Van aki, bohóckodik, de ha paklija hardcountereli a tied, akkor nem te fogsz nevetni. Van aki pedig mászik éppen ki onnan, ami szintén nem feltétlen könnyű kategória. De tény, hogy high legenddel kevésbé szívesen játszottam.
Wild-on szerintem erre a váratlan dolog előhúzásra több esély van, és egyre inkább több lesz, ahogy szaporodik a lapkészlet. Standardon mostanra kezd már stabilizálódni a meta végre(igen, nekem meg a kiszámíthatóság jobban tetszik, de ez, ahogy a tied is, csupán egyéni preferencia), szóval szerintem itt már kevesebb meglepi lesz a következő kiegig. (Aztán majd valaki rámcáfol, valami új paklival.:) )
A birka tekintetében meg neked is javaslom az értelmezőszótárt.:) Nehogy valami csúnyát mondj magadra.:p