Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Csupán egy példát hoztam. De látom itt mindenki nagyon rástartolt. :D A lényeg az volt, ha JOBB vagy mint a többi NYERSZ. A hs-ban ez nem így van. Akármikor jöhet a legális topdeck fireball az ellenféltől. Vagy az esportal amiből megkapja a dínót. Igenis lehet okolni az RNG-t meg a netdecket meg a rákpaklit ha KIKAPSZ. De azért nem, hogy NEM JUTSZ FELJEBB. A kettő nagyon, de nagyon nem ugyanaz. 51%os wr-al is lehet legendet csinálni max egész hónapban játszol és lehet még akkor se jutsz le oda ha már lejátszottad az életed is. Faék egyszerű a ranked. Ha többet nyersz mint vesztesz Legend. Előbb vagy utóbb. Ha tudod játszani a decked, meg tudod mi van az ellenfélnél már jó vagy. Ha nekem sikerült majdnem másnak is menni fog. Akárkinek. Csak elég idő kell hozzá.
Utálni miért ne lehetne az ellenfelem? Én próbálgattam a lapokat, kraftoltam olyat ami szerintem beleillik és játszottam vele. Elszenvedtem vele pár napig, volt egyfajta sikerélményem. A netdeckelő embereknek mi a sikerélménye? Hogy lezúz pár kezdőt r20-on a fullos paklijával? Nyerni nem tud tisztességesen emote nélkül. Vagy talán, hogy kikap aztán miután felvett leolt? :/
Hiányzik az IRL TCG-k. Ez van. A végszavadra reagálva: ha azért utálnám az embereket mert nem azt csinálják amit én szeretek.. Akkor már nem játszanék. :) Szóval ez nem így van. A probléma az, hogy rajtam kívül a sok birka mind ugyanazt csinálja. Így unalmas.