Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
icyshadow #32996 Én arra reagáltam, amit sadface mondott, nem arra, amit te írtál. Korábban minden agymenésedre reagáltam, azokat továbbra is tartom, a mostanira épp ezért nem is írtam semmit, mert értelmetlen. Ugyanazokat a baromságokat hajtogatod újra és újra. Hiába ír az ember logikus cáfolatot bármire, egy hónap múlva leírod megint ugyanazt.
Valahol ott lehet a baj, hogy a saját magadról alkotott és a topikba vetített képed szöges ellentéte valóságnak és amikor ez az ellentmondás újra és újra világossá válik, akkor te kényszeresen megmagyarázod, hogy az nem úgy van és te igazából milyen jó ember vagy.
Megfejteni pedig nem nehéz téged. Beképzelt vagy, lenéző és végtelenül rosszindulatú. Emellett pedig buta, de annyira, hogy sokszor azért nem reagálok, ha valami baromságot írsz, mert úgy érzem, hogy én vagyok a paraszt, hogy felhívom a hülyeségedre a figyelmet. Na de erről ennyit.
A tippjeidre meg én nem mondtam semmit. Nyilván van benne használható info. Más kérdés, hogy melyik mennyire az, vagy mennyire éri meg a befektetett energiát.