Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
icyshadow #32993 Nem világos számomra, hogy attól, hogy 1-1 meccsen nincsenek teljesen fair erőviszonyok, attól miért lenne jogos, hogy utáljuk az ellenfeleinket.
Szétválasztva ezt a két teljesen más témát:
Akárki hozzáértőt megkérdezel, egyet fog veled abban érteni, hogy HS-ben jelentékeny szerepe van a szerencsének. Ezzel együtt hosszútávon(egy szezonbeli létramászás időtartamán) a szerencse szerepe korlátozott, és messze nem az a kaszinó szint, amit egyes próbálnak bemagyarázni. (Nem véletlen hoznak jobb játékosok legend alatt simán 70%+ winrate-eket.)
Amellett lehet érvelni, hogy a tudásplafon könnyebben elérhető, mint egyéb más e-sportban(vagy sportban), és ennek eredményeképpen a komolyabb versenyek pódiumán esetleg kevesebb lesz az ismerős arc. (Thijs azért erős ellenpélda itt is mondjuk.) Viszont ne képzeljük már magunkat a HS Phelps-jének.:D Mert nevetnem kell, amikor ezzel próbálod Zozo baromságait igazolni.:D A topik 99%-ának halvány fingja sincs a kompetitív szintű HS-ről. Ahol azok tartanak, akik képesek még mindig az RNG-t okolni a vereségért, ott még bőven van mit tanulni és ha nem megy a játék az bizony a tudáshiány miatt van, nem egyéb misztérium a felelős.
Utálat témáról:
Ez egy játék. Én is fel tudom idegesíteni magam olykor, amikor valaki tapló paraszt módjára emote-ol, vagy húzza a lethaljét a rope végéig( hiába tudom a kör eleje óta az összes lehetséges out-ját, ő valahogy biztos azt képzeli, hogy majd micsoda meglepetés fog következni). Viszont őket is inkább csak sajnálom, hogy megrekedtek ezen a szellemi színvonalon, hogy ez a humor netovábbja számukra.
Azért utálni valakit, mert egy olyan paklit játszik, ami az én aktuális paklimat megveri, pedig ostoba dolog.
Sheppel ellentétben téged láthatólag nem a fun hiánya zavar(és ezt a témát ne is keverjük ide pls), hanem hogy nem fair verseny 1-1 meccs. Szóval ha kompetitív szemlélettel állsz ehhez a játékhoz, hogy akkor elég hamar be lehet látni, hogy nincs olyan pakli, ami mindent elver. Vannak alapvetően erősebb paklik, de többnyire nem ez a döntő tényező egy adott időben való alkalmazhatóságról, hanem a környezetedben lévő többi pakli eloszlása. Amikor eljutsz oda, hogy ezt felfogod, akkor az is világos lesz, hogy hiába ver meg az általad nem fairnek tartott pakli, ha az nincs jelentékeny mennyiségben a környezetedben. Ugyanis akkor vagy számára kifejezetten rossz metában van, és kb csak ellened fog meccset hozni, vagy annyira ritkán futsz vele össze, hogy teljesen értelmetlen ezen idegeskedni. Amennyiben pedig a környezetedben ez egy jellemző pakli, akkor te vagy az ostoba, hogy nem vetted figyelembe a pakliválasztásnál, vagy a tech-elési lehetőségeknél.
Egy értelmes ember szerintem kb ezeket gondolja végig. De lehet utálni is embereket, mert nem azt csinálják, amit én akarok. Ahhoz valóban kevesebbet kell gondolkodni.