• icyshadow
    Érdekes, a Warlock a hónapban nem is olyan vészes matchup, szemben azzal, hogy érzésre nyerhetetlennek mondtad.:)

Úgy látom nem változtak sokat a winratek. Egyedül a Paladin esett sokat, meg a Mage, de lehet csak kis minta miatt. (Vagy mert gyorsabb paklik vannak belőlük a ladderen.) Rogue viszont javult!:D

Zooval nekem 6.8 min, 9.1 turn az utolsó szezonban az átlag meccs időtartama. Mondjuk én szerintem relatív sokat gondolkozom egy-egy körön. Előző szezon alatt például játszottam Freeze Mage-t is wildon, azzal 8.8 min, 11.0 turn.

Ami még fura, hogy milyen kevés Druiddal futsz össze. Meg Warriort is jóval többet láttam, mint te.

Hogy mi számít sok HS-re fordított időnek azt nem tudom. Visszanéztem novemberig, amikor elkezdtem használni a progit és úgy látom, hogy átlag 15 óra alatt szokott meglenni a rank 5. De a hónapban én is több, mint kétszer ennyit játszottam, mert próbálgattam más paklit is.

51% WR meg biztos fog még javulni, ha ahogy te is mondtad kevesebbet misplay-elsz majd.:P De ez is elég R5-re, csak több türelem kell hozzá.