Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Matte #32559 ostoba és hosszú kérdés jön (sokadszorra tőlem, tudom, tudom :D) de ti tapasztaltabbak is, meg okosabbak is vagytok nálam hátha valaki nagyon ráér és végigolvassa.
Szóval szerintetek most jelen pillanatban merre tovább? Gyűlik az arany (csak pár napja gyűjtögetem), mi legyen a sorsa? Már most kezdjek el tartalékolni a következő kiegre? Vagy vásároljak classic paklikat? Vagy vegyek WotoG paklikat?
Classicon azért gondolkodtam, mert az ugye állandó lesz, sosem esik ki (most a kiegekből nem tudom mennyit visznek át majd classicba, mielőtt kiesne a körforgásból, gvg-ből se vittek át semmit). Classic legendarykből hiányzik:
-Velen
-Vancleef
-alakir
-Cho, millhouse, nat pagle, mukla, tinkmaster (ezek h meglettek volna is törtem volna őket, szóval nem nyomnak a latban)
- Harrison Jones (valahogy mindig sajnáltam rá, pedig ez mondjuk tényleg hiányzik)
-Hogger, Ilidian (megvoltak, törtem őket)
-Baron Geddon (hatalmas kérdőjel számomra még mindig, hogy hasznát tudnám-e venni valaha)
-Gruul, Nozdormu (szintén kérdőjelek, de nem éreztem hiányát egyiknek se, viszont az csak egy dolog)
Ennyi, a többi megvan. (epic, rare komplett)
Ezzel szemben Whispersből hiányzik
-fandral (esetleg jó lenne), anomalus (kizártnak tartom, hogy használnám), volajz (szintén kérdőjeles), Cho'gall (kérdőjel), shifter zerus (poén, érdekes lap, ha meglenne biztos beraknám pár fun pakliba), nat (nem használnám), mukla (esetleg beférne egy mage pakliba, de nem élet-halál kérdése), hogger (ez akár jó is lehetne nekem), boogeymonster (kizárt hogy használnám)
Többi megvan, egy-két epic hiányzik, de azt idővel megoldom ha kellenek, nem nagy tétel.
Szóval szerintetek mi legyen? Gyűjtögessek? Vagy menjek rá classicra? vagy vegyek old godot még (úgyis két év még mire kikerül?) (az aréna nem pálya, az valahogy sose vonzott). Köszi :)