40521
  • Renegade
    árulja már el valaki, ki az a fairco, akit idáig összesen egyszer láttam elmozdulni R20-ról.

valaki, aki fejébe vette, hogy minden hőst goldra farmol, vagy mi?
  • dave9004
    valaki mérges lett hogy nem sikerült a katómédzse :D (rank6)

Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.05.26. 18:39:20
  • Renegade
    Otherworld kritika (spilermentes)

• Softcore44
    +1. :Ddd
  • dave9004
    jobbszeretem mikor üres boardra kirakja a 15/15-t és még mindig 30hp fölött vok warrival :D
  • Shep
    Az csalás. :D
  • Madi92
    Vicces, mikor kató druid 10. körben kirakja a 17/17es katót, ami levisz 10hp-ra, de a kezedben van a Faceless Mani meg Bgh is.. :D
  • Zozo0122 #32579
    Nincs élsport dopping nélkül.
  • Negritis
    paladin esetében, a healek amik megmenthetik a segged hosszútávon
    és a "kész" deckekre, nem létezik túl sok ütőképes válasz

pont ezért alakul ki a meta, és pont ezért van hogy a "kész" deckek attól függetlenül hogy streamer csinálja vagy te magad jutsz el odáig
    eléggé hasonlítani fognak

Zozo volt aki 1 hónapos pala finomítgatás után jutott el anno oda hogy, hopp meta control palától alig különbözött
  • Renegade
    tényleg nem, ha bannolják őket, akkor igen, tudod, mint a sportolók, majd akkor fogok Phelps-re haragudni, ha kiderül, hogy cuccolt és úgy nyert meg mindent.

jó ez hülye példa, mert nagy többségében kétfajta sportoló van: akiről már kiderült, hogy csalt, meg akiről még nem :)
  • dave9004
    mi kell még? a köv bizonyíték majd a banok lesznek. addig úgyse hiszel el semmit
  • Renegade
    komolyan, még mindig, ez a 2 reddit link a bizonyíték?

• dave9004
    belinkelem megint neked falatozgass.
    EGY
    KETTŐ
  • Renegade
    nehéz megcáfolni

de továbbra is fenntartom: ha tudod bizonyítani, hogy az adott emberek csalók, én leszek az első, aki beismeri, hogy tévedett.
  • Madi92
    Nekem az :D Most, hogy R10-R8 környékén játszom, egyre gyakoribbak. Tudom, hogyha lejött emperor, akkor nagy a baj, de nem tudom, hogy tudnám kivédeni őket. Ugye én is controllal játszom, ők is. Warlock, rouge, priest, warrior is tele van leszedő spellekel. Ilyenkor jönne jól tirion ugye, de valahogy mindig megoldják, hogy ellopják tőlem. Warlocknak szinte mindig ott van a sylvanas shadowflame combo, rouge ugyan ez csak a 3mana/5dmg comboban. Priestet meg fel sem sorolom, hogy miket kell szegény tirionnak kidogeolnia. Warriornak tud esetleg problémát jelenteni a dolog.
    Próbálom kicsalni a többi legendel az ilyen dolgokat, de, ha nem sikerül, akkor szinte vége is a dalnak.
  • dave9004
    :D ez az ütőkártya is előjött
  • Renegade
    mindig lesznek olyan emberek, akik úgy gondolják, hogy valaki nem érdemli meg a sikert.
  • dave9004
    nincs ebben semmi új ;)
  • Negritis
    ilyenek mindig is voltak és valszeg lesznek is
  • Madi92
    Ezek az új, semmiből jövő 20-30 dmgek facere... rendkívül elkedvtelenít.
  • dave9004
    mi adta be?
  • Renegade
    más:

úgy döntöttem, h csak meglesz 20 perc alatt az R6 2 csillagról (wr) az R5, basszus, hááát, nem, rugó, rugó, CP, CW, rugó, Cp, CW, nyeh, miért nem én kapom meg a sámánokat, meg a warlockokat, ők ugyanis marhára nem tudnak "saját maguk" ellen játszani, ez csalás. :(
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.25. 13:12:43
  • Renegade
    :)

(amúgy szerintem csak irigykedtek, hogy nekik beadta)
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.25. 13:07:44
  • dave9004
    a rajtad kívül más párszáz fanboynak hiába ír az ember :D
  • dave9004
    am bmilyen "kaland" ieg lapjait törheted.
    pl én már BRM és LoE nem használt classok lapjait is törtem amint lehetett.
  • Matte
    na várjatok.... akkor standarben most már naxx sincs benne? :O :D :D :D

Akkor törhetem Kellthuzad, Maexxna, stalagg, feugen, loatheb, baron riverande csapatot? :O Harrison Jones, jövök
  • Renegade
    LOL, az egyik ismerősöm átírta magát P5wnyhofra o0, olyan ez mint az Adios meg a Gucsi, szerintem el is küldöm neki :D
  • Matte
    ostoba és hosszú kérdés jön (sokadszorra tőlem, tudom, tudom :D) de ti tapasztaltabbak is, meg okosabbak is vagytok nálam hátha valaki nagyon ráér és végigolvassa.

Szóval szerintetek most jelen pillanatban merre tovább? Gyűlik az arany (csak pár napja gyűjtögetem), mi legyen a sorsa? Már most kezdjek el tartalékolni a következő kiegre? Vagy vásároljak classic paklikat? Vagy vegyek WotoG paklikat?

Classicon azért gondolkodtam, mert az ugye állandó lesz, sosem esik ki (most a kiegekből nem tudom mennyit visznek át majd classicba, mielőtt kiesne a körforgásból, gvg-ből se vittek át semmit). Classic legendarykből hiányzik:

-Velen
    -Vancleef
    -alakir
    -Cho, millhouse, nat pagle, mukla, tinkmaster (ezek h meglettek volna is törtem volna őket, szóval nem nyomnak a latban)
    - Harrison Jones (valahogy mindig sajnáltam rá, pedig ez mondjuk tényleg hiányzik)
    -Hogger, Ilidian (megvoltak, törtem őket)
    -Baron Geddon (hatalmas kérdőjel számomra még mindig, hogy hasznát tudnám-e venni valaha)
    -Gruul, Nozdormu (szintén kérdőjelek, de nem éreztem hiányát egyiknek se, viszont az csak egy dolog)

Ennyi, a többi megvan. (epic, rare komplett)

Ezzel szemben Whispersből hiányzik
    -fandral (esetleg jó lenne), anomalus (kizártnak tartom, hogy használnám), volajz (szintén kérdőjeles), Cho'gall (kérdőjel), shifter zerus (poén, érdekes lap, ha meglenne biztos beraknám pár fun pakliba), nat (nem használnám), mukla (esetleg beférne egy mage pakliba, de nem élet-halál kérdése), hogger (ez akár jó is lehetne nekem), boogeymonster (kizárt hogy használnám)

Többi megvan, egy-két epic hiányzik, de azt idővel megoldom ha kellenek, nem nagy tétel.

Szóval szerintetek mi legyen? Gyűjtögessek? Vagy menjek rá classicra? vagy vegyek old godot még (úgyis két év még mire kikerül?) (az aréna nem pálya, az valahogy sose vonzott). Köszi :)
  • Renegade
    óóóh már a robotok sem hűségesek, most, hogy Krip is játszik 5k bot átment P4wnytól, hát milyen világban élünk? :)
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.25. 10:12:56
  • Daermon
    Ma megyek :)
  • Negritis
    majd megyek, de sajna nem premier héten mert haver nem ér rá :(
  • Madi92
    :D Nekem eddig olyan mákom van pack nyitásokkal, hogy el nem tudom mondani. Múltkor Sylvanas, most Ragnaros the pala verzsön. :D
  • Pio
    Apropó, menjetek Ti is Warcraft mozit nézni, a közönségnek tetszik.

Van benne Medivh, Gul'dan, Grom, Magni meg Khadgar.
    És persze bébi Thrall!

Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.05.24. 22:02:08
  • dave9004
    control sámán csámcsogás többféleképp
  • Renegade
    ilyenek a hűséges követők :)
  • dave9004
    tud valamit a robothadsereg ha egy fikarcnyit nem mozdul 10k nézőről a srác miközben elkezdődik az EUvKína verseny elég nagy nevekkel :D
  • Madi92
    Lol, ugyan ezt csinálom... :D takarítás meg minden..
  • Renegade
    Épp nagy takarítok, közben fut P4wnynak a streame, YogNloaddal játszik (amiben összesen 3 lény van). Egész jól szerepel vele legendben (11-8), ahhoz képest, hogy csak egy móka deck.
  • dave9004
    Nem, de a cthun dudu nehezen fogja a dolgokat lassítani. Esetleg tides paklija deahtwinggel. High legenden is egész normális meccsekre volt képes.
  • 1Darton1
    Az a pakli szerintem még a közepes szintet sem éri el, vannak sokkal jobban összerakott cthun druidok (és azok sem világverők). Rank 7 környékén pedig már kezd számítani, hogy mivel játszol.