Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #32522 Totál off.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A beosztottjaim jórészt diákmunkások voltak, így ilyen adatokat ezért sem tudok mondani, tudomásom szerint senki nem töltött akkor 5 évet a cégnél, bár asszem, hogy mostanra van ott olyan, aki már jár annyinál. De én magam is csak kb. másfél évig voltam ott. De mire célzol? Hogy szétoltottam volna őket? Abszolút nem, a betanításukat is jórészt én végeztem, sőt összesen egyetlen embertől kellett megválnom. Én nem hiszek abban, hogy fórumos megnyilvánulásokból meg lehet állapítani, hogy milyen egy ember. Lefogadom, hogy külsőre és belsőre is mindenki teljesen más, mint ahogy elképzeljük így látatlanban. Maximum annyit mernék megkockáztatni, hogy innen te és még páran (1Darton1, Icyshadow, Negritis) vagytok azok, akik teljes mértékben a "földön járnak", realista típusok. Én inkább álmodozó vagyok. Nekem soha semmi nem elég jó. Az offtopic pl. egy virtuális játszótér ahová őrjöngeni járok :D Illetve most már alig, mert keveset HS-ezek. Kevés az idő rá. De inkább az asztalra csapok, ha a random miatt vesztek, nehéz kibírni ha nem úgy történik ahogy elterveztem, olyanért kapok ki, ami ellen nem tehettem. Ha még tehettem volna de elrontom, az kevésbé rossz.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.05.22. 22:00:49