• Pio
    Freeze mage-nek nincs értelme ladderen felkapaszkodáshoz, mert nagyon sok a rush deck, azok ellen pedig szinte teljesen életképtelen. Damage spelljeit nem pazarolhatja el board controlra, az első érdemi aoe sebzése pedig turn6, addigra pedig egy értelmes aggro deck már rég végzett. Ha top16-ra hajtanék, akkor elgondolkodnék rajta, mert abban a tartományban már nagyon kevés a rush deck. Régebben voltak a frozen giant mage-ek, annak szerintem több értelme lenne.
    Viszont az aggro mage nagyon is életképes.

Priesttel szerintem inkább az a baj, hogy végtelenül hosszúak vele a meccsek, ezért ladderezni, ahol várhatóan többszáz meccset kell lenyomni a legendhez nem optimális választás. Amúgy szerintem nem rossz. Amit Amaz mondott az helytálló, ez a class függ talán a legjobban a kezdőkéztől.

Paladint nagyon sajnálom, hogy olyan, amilyen, eleinte játszottam control paladinnal (első legendary lapom egy golden tyrion volt) és nagyon imádtam, kár érte és az új secret ezen semmit se fog változtatni. Face paladin (shockadin) az viszont elég nagy divat volt most pár hétig, még listát is vezettek arról, hányan lettek vele legendek. Az a baj vele, hogy csak divine favorral (meg hammer of wrath-tal, ha van a deckben) tud lapot húzni, szóval ha az nem jön fel vagy az ellenfelének üres a keze (amire nyilván mindenki ügyel pala ellen), akkor esélytelen. Igazából akkor jött divatba, amikor mindenki handlockozott, szerintem érthető okokból kifolyólag. :)