40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Sehogy, gyűjtögesd a pénzt, járj arénázni, gyűjtsd a lapokat és a dustot, és ha már van normális lapkészleted, akkor kell nekimenni a rankednek.
Természetesen lehet próbálkozni olcsóbb deckekkel, lehet is sikert elérni, de nem kell csodálkozni, ha egyesek r20 környékén farmolják a legedary rangot és fullos lapkészlettel rendelkeznek. -
Pongyi #3260 Hali. Azt mondjátok már meg nekem, h h jussak feljebb ha már ranked 19-en is olyan ranked 20-as ellenfelet ad be, aki egymásután 3 legendary kártyát tesz ki.... 8 hp-ra le tudtam sebezni de onnantól esélyem se volt. -
cool story bro -
csoszi87 #3258 ÚÚÚ srácok!
Több, mint negyed órás meccsem volt az arénában.
Srác kivárta a körének a legutolsó másodpercét minden körváltáskor.
Mondom akkor én se sietek.
10. körig jutottunk el így, mire levertem. -
Gondolom, kicsit sok - kaptam. Segíthettek kicsit fel plusszolni a kommentjeimet :D Hátha akkor láthatóak lesznek a hasznos hozzászólásaim is
-
Játszottam már pár kártyajátékot (Magic, Game of Thrones), kipróbáltam már pár netes kártyajátékot is, de a quest rész ebben nagyon jónak tűnik. A kedvencem az lesz, amikor előre elkészített deckkel kell majd legyőzni a gépet, biztos párszor anyázni fogok, de már most várom. :) -
Pio #3255 Boccs, nálam valamiért alapból bezárja a kommentjeidet a fórum és külön nyílra kell kattintani, hogy láthassam. Nem tudom, mi ez és miért csinálja. -
Reggel linkeltem magyarul
-
Pio #3253 Áhh, inkább KATTINTSATOK, ott olvashatóan van tagolva. -
Pio #3252 Új infók, idő hiányában csak bedobom angolul hearthheadről, ha valaki valamit nem ért szóljon és szívesen lefordítom.
Naxxramas has 3 modes. Normal, Class Challenges, and Heroic.
There is a purple, gold, and green card back which the bosses are using. We don't know if it is player obtainable.
A new background image on the description area can be seen on Naxxramas cards.
Class Challenges
Jaina Proudmoore's class challenge to receive Duplicate requires her to defeat Heigan the Unclean.
Malfurion Stormrage's class challenge to receive Poison Seeds requires him to defeat Grand Widow Faerlina.
Thrall's class challenge to receive Reincarnate requires him to defeat Gothik.
Valeera Sanguinar's class challenge to receive Anub'ar Ambusher is to defeat Maexxna.
Rexxar's class challenge to receive Webspinner is to defeat Loatheb.
Your deck will contain at least three Webspinners.
Gul'dan's class challenge to receive Voidcaller is to defeat Anub'Rehkan.
Bosses
Patchwerk
Starts off with a weapon (that has Deathrattle), doesn't have any playable cards, and doesn't take fatigue damage.
Weapon: Hook - Deals 5 damage. Has 8 Durability.
Hero Power: Costs 4 Mana. Visually looks like an enrage.
Four Horseman
Baron Rivendare (Hero)
Hero Power: Costs 5 Mana.
Starts with 7 Health.
Sir Zeliek: Your hero is Immune. 3 Mana Cost, 1 Attack, 7 Health.
Lady Blaumeux: 1 Attack, 7 Health.
Thane Korth'azz: 1 Attack, 7 Health.
Noth the Plaguebringer
Passive Hero Power: Raise Dead - Whenever an enemy dies, raise a 1/1 Skeleton.
Loatheb
Hero Power: Necrotic Aura - Deal 3 damage to the enemy hero. Costs 2 Mana.
Gothik
Hero Power: Harvest - Draw a card. Costs 2 Mana.
Maexxna
Hero Power: Costs 3 Mana.
Cards
Feugan - Legendary (Reward from completing the Construct Quarter)
Deathrattle: If Stalagg also died this game, summon Thaddius.
5 Mana, 4 Attack, 7 Health.
Stalagg - Legendary (Reward from completing the Construct Quarter)
Deathrattle: If Feugan also died this game, summon Thaddius.
5 Mana, 7 Attack, 4 Health.
Kel'thuzad - Legendary (Reward from completing the Frostwyrm Lair)
At the end of the turn, summon all friendly minions that died this turn.
8 Mana, 6 Attack, 8 Health.
Baron Rivendare - Legendary (Confirmed reward from completing the Military Quarter)
-
Én még küzdök a záró vizsgámmal. Szóval ha lehet péntekig ne jöjjön
-
Kijöhetne már a kieg, mert ilyen pocsék időben tudnék is játszani... -
csoszi87 #3249 + se frost elemental. -
csoszi87 #3248 Ebben a pakliban nincs Water Elemental.
A fagyasztó varázslatok legtöbbje pedig az utolsó kombóhoz kell.
Mondjuk ezzel most a Rouge nagyon könnyű falat 100%os winem van ellene.
Ha nagyon szemét vagyok, és időm engedi, akkor fennhagyom neki a két Auctionert.
Csak fagyasztok, védekezek és felhúzatom vele az összes lapját.
Gyorsan megtelik a keze. -
SZUsszan #3247 Régen játszottam már, de nekem a warrior volt a legkönnyebb falat mindig, amint tudtam fagyasztani karakterét. Mondjuk, ha kijött egy jégelementál, akkor nyugodtan az összes spellel írthattam a minionjait és az elementál meg lefagyasztotta a karakterét és máris a spelljei és fegyverei igen nagy része haszontalan lett a kezében. -
NAXX infok. -
csoszi87 #3245 Ok, nem láttam az előző hozzászólásod.
Igen, Warrior ellen nehéz vele, ők általában ütnek.
Ami még gondot okoz a Rush paladin, esetleg Hunter de jó lapjárással az is túlélhető. AggroLock már könnyebb, mivel feléli a hp-ját.
6. körig ki lehet húzni a 2 frost novával, 2 doomsayerrel, illetve a mirror image-ekkel.
Ám van arról statisztika, hogy a játékosok milyen megoszlásban vannak rankonként?
Esetleg melyik rankon mellyek a kedvenc paklik? -
Pio #3244 Lásd előző kommentem, szerintem aggro deck ellen nem jó választás, de control-control setupban tényleg az egyik legjobb. Talán a control warrior ellen nehéz vele, hisz alex nem veszi le az armort. Csak a warriornak figyelni kell arra, hogy minden egyes körben armorozzon, ha ezt meg tudja tenni, akkor nem sok esélye lesz a mágusnak szerintem. -
csoszi87 #3243 Freeze mage szerencse függő?
Ha valaki nálam jobban ismeri a lapokat (ellenfél lehetőségeit) szerintem 70-80% meg lehet vele.
Tauntok nem zavarják.
Van 4 lapja ami fagyaszt minden miniont + 2 letakarítja a pályát + még 2 minion ami takarít.
Van 3 secret, ami ad 8 hp-t, vagy nem enged meghalni.
10. körben 21 damot lehet vele csinálni 5 kártyával. (Bloodmage T., Frostbolt, Ice Lance 2x, Fireblast.)(5 minion segít a laphúzásban Azure D. Acolyte 2x, Loot H. 2x + 2 spell tehát szerintem 10-ik körre eléggé ott van minden ami kell)
9. körben ha ott van Alex, akkor vagy 15hp-t versz ellenre, vagy visszatöltöd az életed 15-re.
És akkor még ott van (még) 1 Fire meg 1 Piroblast + Frostbolt amit eddig nem használtunk.
Én ezt jelenleg a legerősebb paklinak látom.
Vagy ezt én látom rosszul? -
Pio #3242 Freeze mage-nek nincs értelme ladderen felkapaszkodáshoz, mert nagyon sok a rush deck, azok ellen pedig szinte teljesen életképtelen. Damage spelljeit nem pazarolhatja el board controlra, az első érdemi aoe sebzése pedig turn6, addigra pedig egy értelmes aggro deck már rég végzett. Ha top16-ra hajtanék, akkor elgondolkodnék rajta, mert abban a tartományban már nagyon kevés a rush deck. Régebben voltak a frozen giant mage-ek, annak szerintem több értelme lenne.
Viszont az aggro mage nagyon is életképes.
Priesttel szerintem inkább az a baj, hogy végtelenül hosszúak vele a meccsek, ezért ladderezni, ahol várhatóan többszáz meccset kell lenyomni a legendhez nem optimális választás. Amúgy szerintem nem rossz. Amit Amaz mondott az helytálló, ez a class függ talán a legjobban a kezdőkéztől.
Paladint nagyon sajnálom, hogy olyan, amilyen, eleinte játszottam control paladinnal (első legendary lapom egy golden tyrion volt) és nagyon imádtam, kár érte és az új secret ezen semmit se fog változtatni. Face paladin (shockadin) az viszont elég nagy divat volt most pár hétig, még listát is vezettek arról, hányan lettek vele legendek. Az a baj vele, hogy csak divine favorral (meg hammer of wrath-tal, ha van a deckben) tud lapot húzni, szóval ha az nem jön fel vagy az ellenfelének üres a keze (amire nyilván mindenki ügyel pala ellen), akkor esélytelen. Igazából akkor jött divatba, amikor mindenki handlockozott, szerintem érthető okokból kifolyólag. :) -
Nirz #3241 Egyszóval mindennel játszottál ami érdemes mert ugye se a priest se pala se a mage nem életképes.
Persze a freeze mage néha müködhet de nagyon szerencse függő illetve egyszerűen sok mindenre nincs válasza,zooval szeretem mert legtöbbször free win hacsak nem volt tökéletes a drawja
A priest ugye no komment a pala szintúgy. -
Pio #3240 Kedvencem amúgy az volt, hogy druiddal voltam zoo ellen, ő kezdett, turn1 argent squire.
Jövök én, mondom ráijesztek, coin, inner, jeti, inner, mark, 6/7es taunt, kezitcsókolom, erre feladta.
Aztán pár órával később pedig zooval vagyok, kezdek, turn1 argent, ellen druid, turn1 coin, inner, jeti, inner, mark.... :D
De csakazértse adtam fel egyből és meg is nyertem. Hiába volt kint a 6/7-ese, azt lezúztam és olyan szintű laphátránya volt, hogy alig tudott hozzászólni a továbbiakban a meccshez és azt is csak azért, mert végig topdeckelt. -
Pio #3239 Messze nem annyiba, mint amennyire számítottam. Kábé hónapok óta most volt az első olyan hétvégém, amin szinte végig (kivéve a ma délelőttöt és tegnap 1-2 órát) ráértem és simán meglett rank4-ről a legend. Pedig direkt felszabadítottam a jövő hétvégét is, hogy tuti legyen rá elég időm.
Rank4-re pedig úgy mentem fel, hogy 3 naponta este megcsináltam a dailyket. Illetve múlt hétvégén azért játszottam egy olyan 4-5 órát.
Ha ki kéne szummázni azt, hogy ebben a szezonban mennyit rankedeztem, akkor szerintem legfeljebb olyan 20, legfeljebb 25 óra jönne ki.
De persze sokat segített az is, hogy a korábbi szezonokban és a béta alatt sok tapasztalatot gyűjtöttem, illetve több versenyt is végignéztem, azokból szerintem rengeteget lehet tanulni (és nem utolsósorban számomra sokkal izgalmasabb, mint mondjuk a focivébé :) ).
Szerintem az a lényege annak, hogy kevés időbefektetéssel is meg lehessen csinálni, hogy többféle deckkel játszol és mindig alkalmazkodsz ahhoz, hogy mivel játszik a többség, megpróbálod azt counterelni, így el lehet érni egy olyan 55-60%-os winrate-et, amibel már nem annyira borzasztóan sok idő elérni.
Kedvenc deckjeim, amiket a legtöbbet használtam a tokendruid, a handlock és a mid/control warrior voltak, de szinte minden kaszttal játszottam priesten kívül, illetve mágussal, paladinnal is csak keveset. -
Nirz #3238 mennyi meccsbe tellett elérni? -
Pio #3237 Meglett a legend! :) -
dat wisp do -
Egész jó paklit bontottam ma :D
-
SC2be se vezettek be, itt megis miert tennek? Szerintem biztos hogy nem lesz, eddig is voltak sc2be lag, dc stb problemak, pont leszarta a blizzard, ez a jatek sem lesz kivetel -
1Darton1 #3233 Erről az arcról "senki" sem hallott a balhéja előtt, és pár hét alatt újra eltűnik. Szóval nem hiszem, hogy bármi jelentősége lenne az ügynek bárki szempontjából. Talán a Dreamhack szervezőinek kellemetlen picit. -
1Darton1 #3232 Egyszerűen nincs szükség offline mode-ra, és ha valaminek közel 0 haszna van, arra senki nem fog pénzt áldozni.
Az observer pedig túl sok visszaélésre ad lehetőséget. -
Negritis #3231 miért ne lenne egy "csak" lan mód?
sc2be is van, az se hivatalos -
Pio #3230 Mást értünk reputáció alatt, én nem azt, hogy a rajongói szeretik vagy azt, hogy hívják versenyekre, hanem az átlagos megítélését, nem tudom, hogy ez így érthető-e. Szóval más az, hogy ha valaki megjelenik twitchen egy adásban és az átlag azt írja, hogy ez király arc és más az - ami most az ő esetében van - , ha azt, hogy dögöljön meg rohadt csaló.
És ez az ő esetében sajnos egy darabig még biztosan így lesz.
Természetesen nem a rajongói írják ezt és nem is lesz emiatt a közhangulat miatt versenyekről kizárva.
Persze lecseng ez egy idő után, de biztos vagyok benne, hogy ha nincs ez az ügy, akkor egy 3:0-s döntő után sokkal, sokkal többeknek került volna fel a kedvenc játékosok listájára, vagyis az átlagos megítélése, reputációja rosszabb lett ezen ügy hatására. -
dehogy lesz offline mod :D -
Negritis #3228 ettől függetlenül az "offline" hiánya a blizzard sara
de sztem 1-2 hónap és lesz rendes offline mód
mondjuk observer sem ártana -
csoszi87 #3227 Tényleg nagyon aljas pakli.
15-4 vele az arányom.
Szerintem mára elég is vele. -
1Darton1 #3226 A Blizzardnak semmi a köze a Dreamhackhez. -
Hát ez csúnya. -
csoszi87 #3224 Sírok a nevetéstől.
Warrior az én freeze magem ellen.
3 hp-m volt, meg 1 azure drake, illetve 1 ice block.
Leraktam Alexet, van megint 15 hp-m.
Warrior tele lényekkel, weaponnal. Meg 28 hp ja van.
Lepakol mindent, gondolta leöl 1 kör alatt.
Ice block miatt maradt 1 hp-m. (minionokkal nem foglalkozott) Ekkor +2 shieldelt magán.
Következő körben leraktam Bloodmage Thalnost.
Alex + Azure Drake -12 hp, majd a kötelező: Frostbolt, Ice lance 2x Fireball. -25 hp
Miközben széttört a portjéja nyomott még 1 "I will crush you!"-t.
Nem lehetett ideges.
-
csoszi87 #3223 Miért ne lenne?
-
hawkie22 #3222 Ez igaz. Jó kérdés, mi lett volna a jó döntés ebben a helyzetben. Mivel Amaz a végén azt mondta, ez nem számított, így a dolog el volt int´zve elviekben.
Én mondjuk töröltem volna a meccset, eredményestöl-mindenestöl, újrajátszattam volna, friendslist meg ment volna a kukába. De a meccset rögtön az elsö chatbeírás után le kellett volna állítani, kitörölni a friendseket és utána mehet tovább.
Csak ugye senki nem gondolta volna, hogy van valaki olyan gyökér, hogy beír egy verseny közben a chatbe.