Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #3239 Messze nem annyiba, mint amennyire számítottam. Kábé hónapok óta most volt az első olyan hétvégém, amin szinte végig (kivéve a ma délelőttöt és tegnap 1-2 órát) ráértem és simán meglett rank4-ről a legend. Pedig direkt felszabadítottam a jövő hétvégét is, hogy tuti legyen rá elég időm.
Rank4-re pedig úgy mentem fel, hogy 3 naponta este megcsináltam a dailyket. Illetve múlt hétvégén azért játszottam egy olyan 4-5 órát.
Ha ki kéne szummázni azt, hogy ebben a szezonban mennyit rankedeztem, akkor szerintem legfeljebb olyan 20, legfeljebb 25 óra jönne ki.
De persze sokat segített az is, hogy a korábbi szezonokban és a béta alatt sok tapasztalatot gyűjtöttem, illetve több versenyt is végignéztem, azokból szerintem rengeteget lehet tanulni (és nem utolsósorban számomra sokkal izgalmasabb, mint mondjuk a focivébé :) ).
Szerintem az a lényege annak, hogy kevés időbefektetéssel is meg lehessen csinálni, hogy többféle deckkel játszol és mindig alkalmazkodsz ahhoz, hogy mivel játszik a többség, megpróbálod azt counterelni, így el lehet érni egy olyan 55-60%-os winrate-et, amibel már nem annyira borzasztóan sok idő elérni.
Kedvenc deckjeim, amiket a legtöbbet használtam a tokendruid, a handlock és a mid/control warrior voltak, de szinte minden kaszttal játszottam priesten kívül, illetve mágussal, paladinnal is csak keveset.