• Madi92
    Amúgy nem gond az, hogy saját decket akarsz csinálni, de vannak olyan deckek amik egyszerűen nem jók.
    Én úgy kezdtem 5 hónappal ezelőtt, hogy kinéztem magamnak 4 herot amikkel akarok játszani. Ebből a paladin volt a kezdő hero, ami annyit tesz, hogy így az 5. hónap végére már lassan minden lap megvan hozzá(Főként craftolva). Persze még néhány legendás hiányzik(pl: Ragnaros; Eadric)
    Aztán ez mellé még kiválaszottam 3. másodlagos herot (Sámán, Druid, Pap). Az ő lapjaikat megtartom és próbálok valami decket összerakni esetleg néhány kulcs lapot le is craftolok, ha úgy van. A többi hero lapot dustolom, legyen az legendary vagy akármi.
    Az elején szopcsi volt, főleg, hogy paladinnak nagyon gyér a basic lap készlete a többi herohoz képest, de aztán összeraktam egy jó kis decket, amivel 1. vagy 2. hónapban már lejutottam R15-re is.
    Aztán folyamatosan fejlesztgettem és még Standard előtt lejutottam vele olyan R11-ig. Pedig akkor még nem volt semmi Legendarym hozzá.
    Tegnap pedig végre lejutottam R10-re is így 5 hónap után. A mostani deckem is félig meddig saját deck, bár ez már közkedvelt deck alapokon nyugszik (egy sima N'zoth paladin, meg egy Reno N'zoth paladin, de saját megoldásokkal, eddig a netdeckes paladint 80%ban veri mind2 megoldás)
    Szóval én a helyedben kinéznék 1db herot ami nagyon tetszik és ahhoz craftolgatnék, fejlesztgetném, aztán, ha úgy érzed, hogy már nagyon fasza, akkor lehet kacsingatni másik hero fele is. Hozzáteszem én bármikor szeretek játszani a palámmal, de sokaknak lehet unalmas mindig ugyanazzal menni.