• Renegade
    hát ez elég sok mindentől függhet:

pl,
    milyen rangon szoktad úgy általában befejezni a játékot?
    hány hónapja játszol?
    milyen tiernek felelnek meg a deckjeid?

ezek a kérdések azért fontosak, mert ha tudod magadról mondjuk, hogy R5 játékos vagy, akkor ez most csak sima balszerencse, mindenkivel megesik.
    a mostani meta rendesen megkutyulta a játékot, én pl nem is tudok most tier1 paklit összerakni (olyat, amivel szívesen játszanék), ami legközelebb áll hozzá az kutyulós dudum, meg is lett vele múlt hónapban, 2 nap alatt az R5 (igaz akkor káosz volt, nem volt nehéz). Illetve a módosított zoolockom (egy óriás és Gormok hiányzik belőle) amivel talán le tudnék menni R5-re, de csak R10-et céloztam meg, mert nincsen kedvem játszani. Az R10 viszont még úgy is kényelmesen meglesz, ha csak egy napot fogok játszani a hónapban.

Ha úgy érzed, hogy még nem vagy rutinos játékos (pláne, ha a HS előtt nem is volt mesekártya tapasztalatod), akkor nem szerencsés SZERINTEM kontroll deckeket erőltetni az elején.

Ha javasolhatok neked deckeket, akkor:

a zoolock az most bitang erős, ráadásul egy elég jó hibrid deck (board control + egyszer csak egy bitang nagy sebzés), szerintem remek kezdődeck.

ott van még az a hunter deck is amivel pár napja játszott Lothar klikk. Okos kis deck ez, ami megjutalmaz, ha ügyes vagy és megbüntet, ha hibázol.

Azt is érdemes megfogadni amit Darton írt, ha kompetitív személyként túl sokat vagy R20-R10 között (mint pl én :D ), akkor bizony van még mit tanulni, akik itt megrekednek azoknak vagy nincs erős paklijuk, vagy túl sokat hibáznak és talán még észre sem veszik.

Ja és természetesen nem én lennék: irány az aréna, ott majd megtanulsz tempot játszani, illetve ad egy elég erős alaptudást a játékhoz. :)

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.18. 11:57:49