• Renegade
    na egy kis számolgatás:

amióta kijött az új kieg (nagyobb eséllyel dob dupla paklit) mentem kb 17 arénát, idáig 3* be is adta a duplázást.

legyen mondjuk 6 arénánként egyszer (van az 5/1, csak nem az én szerencsémmel).

egyszerűség kedvéért számoljunk 12 arénánként kétszer: ez ugye 1800 aranyért cserébe 14 pakli. Ez így persze nem hangzik túl jól, viszont ha mellé rakjuk, hogy még jár ugye némi arany és dust, az már nem olyan rossz.

esetemben ez körülbelül azt jelenti, hogy 600 aranyért veszem ezt a 14 paklit (plusz száz+ dust néhány sima meg golden lap). ez bőven 40 arany alá hoz ki egy paklit.

viszont, ha valaki átlagos gyakorisággal nyit legendaryt (ugye nekem az elmúlt 60 palkiban volt 1), meg nem 150 aranyat kap legtöbbször 7+ winre, hanem többet, akkor ez azért igen jó módja a gyűjtemény felhizlalásának, hiszen, ha az ember megy egy arénát meg, megcsinálja a napi küldit akkor bőven tud 500 arany fölött zárni úgy egy hónapban, hogy 30+ paklit nyit.

Persze azért elég időrabló, meg, ha az ember megteheti/meg akarja tenni, hogy valós pénzért vesz paklikat, akkor nyilván nem ezt az utat fogja választani, de ha nem idegenkedik a draftolástól, akkor minimum féláron venni a boostereket, úgy hogy még sok-sok gold is marad (tehát lehet majd venni goldból az adventure-öket), akkor ez nem olyan rossz.