• icyshadow
    Megint sikerült a lényeget megragadni. Nekem veled ellentétben nem célom senkit lebecsülni, sem senki kedvét elvenni a játéktól, így erre nem is akarok válaszolni. A lényeg, hogy ha az a magyarázatotok arra, hogy nem értek el magas rangot, hogy nem akartok aggro/gyors paklival játszani, mert az nem fun, akkor utána ne magyarázzad már meg nekem, hogy szerinted olyasmihez nem kell guide, amit az életedben nem játszottál kompetitív rangon.

De mint mondtam, nem kell nekem elhinni. Itt van például egy magyar játékos videója, aki már megcsinálta a legendet a hónapban. Ő például nem szégyelli bevallani, hogy amikor elkezdett játszani a paklival, akkor tudta volna hasznosítani a már korábban linkelt cikkben szereplő pozícionálási guide-ot.

Kezded már érteni a problémát? Nem értem mi szükség van erre kontrollsznob hozzáállásra, pláne olyanoktól, akik csak streamen látnak egyszámjegyű rangot. (Nem mintha legend playertől ez intelligens dolog lenne, csak így meg semmi másra nem jó, csak, hogy a többi hasonlóan szellemes topiktársaiddal röhöghessetek a saját korlátoltságotokon.)