• Nirz
    Oké az elmúlt 80 játék tapasztalata priesttel:

0 mana forbidden shapping
    Valami borzalmasan szerencsétlen rng van beépítve az eredmények következőek:
    9 mana- rogue kató epic az a 4/4-es :/
    5 mana. faceless manipulator :/
    6 mana kidnapper :/
    6 mana cabal :/
    3 mana sun cleric :/
    Furcsálom hogy sorozatban kifejezetten gyenge lapokkal áldd az rng, mindezek ellenére a priest esetében túl jó egy bármikor felhasználható minion szükség szerint, mégha nagyon random is

4 mana Shifting Shade
    Gyakorta kihúzott egy silencét az ellenféltől, viszont az 3 health nagyon kevés, az a egy 1 card copy nem igazán éri meg

Kató priest deck
    Bár hiányzott a neutralból a twin emperor szóval nem pontos, elég gyengének ítélem meg magát a decket szinte soha nem húztam fel katót hiába buffoltam nevetséges szintre. Tulajdonképpen a kató minionjai vehetőek úgy mintha teljesen effect nélkül lennének hiszen effektjüknek csak akkor van értelme ha kató kézbe kerül és kijátszható. Minden esetben mikor már kezembe került mindegy lett volna hogy milyen lapot játszok ki,már úgyis nyerésre álltam. Az rng priestnél kulcsszerepet játszik és vajon a priest megengedhet még több rngt a deckbe? Kétlem, már igyis kombó hátán kombó van és túlságosan is függünk a megfelelő lapjárástól. Szóval olyasféle nyalánkságokra kell itt gondolni hogy ha a kató kezembe volt akkor a buffolók nem voltak sehol, viszont ha buffolók voltak kezembe akkor kató a legutolsó lapok között volt és tulajdonképpen húztam a gamet hogy kijátszhassam végre. Win more kártyának tűnik a priest esetében.

5 mana ? Alchemist
    Az 5 heal elég jó aggro ellen és néha ha csillagok is megfelelő helyen állnak akkor egy fajta fireballként használható az aucheneinel kombózva, elfogadható

Legnagyobb probléma a board clear, lightbomb nélkül nagyon nehéz, az ősrégi auchenei + CoH kombóra hagyatkozni ha kézben van win ha nincs, over. A holy nova késő és túl kevés 5 mana 2 sebzés lol

4 mana horror
    Kinyír minden 2 támadásos miniont , túl késő aggro ellen haszontalan és gonodlom ez lenne a lényege