• Mitttomén
    Első tapasztalatok:

Yogg-Saron nagyban "támogatja" a kompetitív game-et, életem első kijátszásánál, valamivel jobban álltam mint az ellenfél, neki 1 minion az asztalon nekem semmi, hozott mindenféle a spell-t, de a lényeg annyi volt, hogy kaptam egy pyro-t az arcomba, enemy meg egy 8-as gyógyítást persze az arcába mikor már csak 12 hp-n volt amúgy --> lose
    Ötből egyszer se segített, háromszor miatta buktam, egyszer már szinte mindegy volt utolsó szalmaszálként tettem ki, nem is oldott meg semmit, egyszer meg nyertem vele, más kérdés, hogy én 26 hp-n voltam ellenfél meg 4hp-n...

Viszont az aggro sámán eléggé bedurvult, crackle helyett az új 7/7-eseket használja boldog-boldogtalan, mindenkinek addig jó míg nem fut velük össze, de senki ne reménykedjen hogy nem fog...

Kató deck-ből 2-3 jött ellenem (végig Yogg-Saron mage-eztem), de egy se jutott addig hogy kitegye azt, vagy esélye legyen nyerni, bár lehet lock meg druid amik ezek voltak nem a legjobbak katózásra. Ezeket szerintem a fentebb említett aggro sámán reggelihez eszi meg előételnek
    Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2016.04.27. 09:46:19