• hun atlas
    Na nézzük:
    - A BGH nerf egyértelmű volt, a testén nem volt szükséges változtatni, mert itt a BC számít. Ha a képességét változtatják, akkor egyértelműen kinyírják, így viszont tényleg költséges lesz egy nagyobb lény eltakarítása.
    - A bagoly se rossz megoldás, ha nem silence-el, akkor nincs is értelme a kártyának, beast szinergiában szinte sose látni, teste nincs is.
    - A Knife Juggler nert szerintem nem a legjobb, nem a testét kellett volna módosítani, hanem a képességét, pl. csak a kézből kijátszott lények után lő.
    - Molten oké, kb. a handlockot gyengítik vele, szerintem van olyan kártya, aminek a gyengítésére nagyobb szükség lett volna.
    - Leper: elsőre nem tűnt nagy "vaszizdasznak", viszont nem tud letradelni a két életes lényekkel, ami komoly visszaesés. A képessége miatt szerintem azért így is játszva lesz.
    - Az arcane golem egy komisz lap, az aggroból kapásból kiesik, de szerintem általában is jelentősen vissza fog esni a használata még a mostanihoz képest is, én pl. nem szeretnék az ellenféllel lapot húzatni.
    - A blade furry valószínűleg az új rogue lapokkal erősödött volna, ezért jött a nerf. Azért két frontos gyengítés már jelentős változtatás.
    - A FoN nerf nagyon jó, végre búcsút lehet inteni a druid OTK-nak, számomra a legidegesítőbb elemei között volt a játéknak.
    - A Lore még így is jó, de nem kiemelkedő, szóval részemről rendben.
    - A disguise egy ritkább lap, meg is lepett, hogy nerfet kap, de belegondolva őrületes volt.
    - A silence miatt a grove marad, bár kisebb lényeket így már nem tud feltartani.