• icyshadow
    Igazából azt ismételtem el, amit már egyszer elmondtam, és amiből kiragadtál egy kevésbé lényeges részletet. A beszélgetésfonál ugye Negritis állításával kezdődött, hogy a Po-golem-faceless kombó miatt nerfelték az Arcane Golemet.

Ezt cáfoltam meg azzal, hogy egyrészt (mellékesen) még mindig ott a wolfrider, ami majdnem ugyanazt csinálja, másrészt pedig a Leeroy nem kapott nerfet, ami sokkal erősebb kombó, mint a Golem, csak ugye több kártyát igényel.

Nem azt mondtam, hogy a Wolfridert is nerfelni kellett volna, hanem, hogy amennyiben igaz, amit Negritis állított, hogy a po-golem-faceless kombó miatt kapott nerfet a Golem, akkor a Wolfridert és a Leeroy-t is nerfelni kellett volna. (Főleg a Leeroy-t, mert az még erősebb is, csak több dust.)

Tehát szerintem sincs rendben ez a kombó, csak a Golem nerfnek nem lehet ez az oka. De nem azért, mert a po-golem-faceless kombó népszerűtlen, hanem azért, amit leírtam. Egyébként, ha a lapok népszerűségén múlnának a nerfek, akkor a blade flurry nerf se történt volna meg.

Ezzel együtt nyilván igaz, amit írsz. A Wolfriderrel gyengébb és így feltehetőleg kevésbé lesz népszerű kombó.
    Utoljára szerkesztette: icyshadow, 2016.04.20. 22:21:28