• karmacoma
    Nagyon tetszik az ahogy a FON-t nerfelték, viszont benne van, hogy a régi kombó druidból idegesítő agro fos lesz, ami csak telefossa a boardot aztán végtelen dmg jön a roarból. Én utóbbit is nerfeltem volna. Az tetszik, hogy a WG-Innervate párost meghagyták, hogy a ramp druid értelmes alternatívája legyen a quick druidnak. A Keepert nerfet kicsit túlzónak érzem 2/3 elég lett volna, így inkább a spellbreaker(vagy a bagoly)

BGH-val és a bagollyal ugyan ezt csináltam volna, A Jugler talán oké bár én a világból is kitöröltem volna, a Leaper Gnome totál rendben van, a Golem meg üdítő extra.

A Molten sztem overnerf, de standardban iszonyú erős lett volna a handlock, így viszont nem látom a jövőjét Healbot nélkül.

A Bladefury nerf várható volt, semmi bajom azzal, hogy meglépték, de értelmesebb lett volna egy 2 mana csak minion szöveg, így iszonyatosan sok erőforrást használ, és olaj nélkül legtöbbször egy 7 manás 3 sebzéses boardclear lesz belőle. Sztem ez így ostobaság. 4 manáért mehetne arcba is.

Bőven van még lap amire ránéztem volna, de kezdetnek nem rossz, és ha végre tényleg bátrabban nyúlnak a lapokhoz, akkor remélhetőleg más lapok is felkerülnek a listára.

Btw. Kb fél éve törtem egy golden BGH-t. :D
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2016.04.20. 20:39:01