Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
icyshadow #29763 A Tempostormos matchup százalékok nyersadatai az általuk lejátszott meccsekből származnak, ezeket finomítják megbeszélés alapján. Mivel a site-on minden paklihoz ért valaki, így elég reálisan meg tudják ítélni a %-os értékeket, az archetípuspárok mindkét tagjának szempontjából. Azt viszont nem árt figyelembe venni, hogy az adatok az oldalon listázott paklikra igazak, nem feltétlen minden paklira az archetípusban. Nyilván nem is tévedhetetlenek, láttam már számottevően megváltozott matchup adatokat, de ez inkább friss archetípusoknál jellemző. Az esetek többségében pedig bizony reális képet festenek a százalékok, amennyire én meg tudom ítélni.
Szóval bár azzal egyetértek, hogy törvénykönyvnek tekinteni a site-ot, nem a legokosabb döntés(ahogy az sem, ha rögtön vereségnek könyveled el a meccset, mielőtt lejátszanád), de teljesen figyelmen kívül hagyni, nálad sokkal jobb játékosok eredményeit, legalább akkora önáltatás. Ha egy matchup eredményei neked fordítottja az ott láthatóknak, akkor vagy az általad játszott archetípus ellen van techelve az adott pakli a metakörnyezetedben, vagy nem játszod jól a paklit.
Az pedig nem igaz, hogy csak kezdőknek van szüksége ezekre a számokra. Az oldal sokkal inkább az átlag/haladó játékosoknak szól és nekik segít abban, hogy kitalálják, hogy mivel lehet haladni, amíg nincs minden paklival és minden pakli ellen tapasztalatuk.(Nem beszélve a születő archetípusokról, és azok matchupjairól, amikkel sokáig senki nincs tisztában.) Illetve, ha egy matchup % nagyon eltér az általuk érzékelttől, akkor ráébredhessenek, hogy valami nem stimmel a játékukkal.
Renegade:
Nekem a Secret Pala favorit a Control Priesttel szemben. (17-8 az eddigi statisztika, ami persze relatív kicsi minta.) De ebből nekem csak az jön le, hogy legend rang alatt a nagy többség nem tud Control Priesttel játszani és/vagy mákom volt. De a lényeg ebben az egészben annyi, hogy Priest ellen is úgy állok neki, hogy nyerni fogok. Aztán ha bemákol valami Deathlord/velen kezdést, amire én nem húztam választ, akkor ez van, de az biztos, hogy nem adom fel, amíg nincs boardon lethalja.
A peches meccsek miatti sírás (amit te is elkezdtél az utóbbi időben :P) nem csak értelmetlen önmegnyugtatás, hanem el is mélyíti a befolyásolhatatlan dolgokra való fókuszálást, ami rossz hosszútávú stratégia, ha az ember fejlődni akar.