Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #29712 Szerintem kicsit telhetetlenek vagytok vagy gyorsan felejtitek a bejelentett lapokat.
Egyrészt még mindig nagyjából az új lapok 25%-át láttuk (35öt a 134ből), másrészt van itt érdekes darab bőven:
Új mechanizmusok:
- C'thun koncepció
- forbidden lapok
- renounce darkness
Önmagában érdekesnek ígérkező új lapok, amikkel lehet majd kísérletezni/metához igazodni és nem lehet rájuk vágni vanilla value alapján semmit:
- Volazj
- Hallazeal
- N'zoth
- Cult Apothecary
- Eater of secrets
- mindkét rugó lap
Persze mindegyikre oda lehet böfögni, hogy számok meg healel meg sebez meg buffol, dehát ez a hearthstone, túl nagy változásra ezzel kapcsolatban ne számítson senki az elkövetkező években... :)
+1-nek ideírnám N'zoth's First Mate-et. Gagyi lapnak tűnik, de szerintem nagyon nagy potenciál van benne. Eddig a midrange warrior teljesen életképtelen koncepció volt, aminek szerintem egyik nyomós oka az volt, hogy nem tudott jó trade-eket csinálni, egyszerűen nem volt jó módszere arra, hogy 1-et sebezzen, leüssön divine shieldet, ilyenek. Szerintem ez egy jó lépés ebbe az irányba. Plussz kalóz, szóval lehet látunk még N'zoth-hoz kapcsolódó kalóz lapokat.