• Shep
    Én ugyan nem, egyre jobban idegesít ez a játék, nincs már hozzá türelmem, ugyanaz a szar megy 8 hónapja,.Annyi különbséggel ,hogy ezelőtt 4-5 hónappal bekerült 15 lap a paklikba, de a lényeg nem változott kivéve, hogy lett egy új idegesítő deck. Ez így rohadtul kevés. Eltelik majd 1 év és ugyanaz a szar megy még mindig? Nem értem miért nem lehet havi balanszolást csinálni, vagy teszem azt olyat, hogy adott héten x lapokat tiltjuk rankeden, vagy akármi. Ez, hogy 1 évig malmozunk, közben kiadunk egy alibi kaland módot tele fos lapokkal de közben, meg hagyjuk, hogy a játékot megölő lapok meg tovább gyilkolják a játékosok idegeit, szerintem nem buli. Normális online játékban akár hetente javítják a hibákat, balanszolnak, módosítanak a játékosok visszajelzései alapján, és nem a szarunk bele oldjátok meg a többi lappal megoldást követik. Nagyon jó példa erre pl. a Division, nem volt megfelelő a rogue system a DZ-ben, fogták és 2-3 hét után javították, nem vártak, hogy na majd a játékosok megoldják. Én továbbra is azt mondom ,hogy ez ahogy a Blizz csinálja ezt a játékot nem jó. Kicsit olyan kivert kutya érzetet kelt az egész.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.24. 23:23:15