• Pio
    Szerintem nem jó az új mage lap és max valami nagyon mass removal pakliban lesz értelme.

1 HP - 1 manás removal, arcane blast ugyanez
    2 HP - 2 manás removal, arcane blast jobb, frostbolt ugyanez
    3 HP - 3 manás removal, frostbolt jobb
    4 HP - 4 manás removal, fireball, frostbolt+ping ugyan ez
    5 HP - 5 manás removal, fireball jobb
    6 HP - 6 manás removal, fireball jobb, poly+ping jobb
    7+ HP - poly+ping jobb

Gyakorlatilag csak az 1, 4 HPs mobokon kívül mindenre van jobb removal, 6 HP-tól pedig a poly+ping még a deathrattle-től is megkímél.
    Egyszerűen nem érzem benne azt az előnyt, amit a priest lapban viszont láttam, hogy dinamikusan használható, a mage-nek annyi removalja van már így is, hogy inkább fogja használni azokat, amiket eddig is és nem fog kivenni lapokat removal miatt (már most se látsz mage-t 2 AB, 2 frostbolt, 2 fireball, 2 poly felállással, egyszerűen nem kell ennyi removal).

Ha lesz valami koncepció, ami nagyon mass removalos ott TALÁN el tudom képzelni, de alapvetően meglepne, ha sokat látnám ezt a lapot.

Persze mint mindig, most is számít, mi lesz a többi új lap és abban, hogy ez rossz lap lesz nem vagyok annyira biztos, mint abban, hogy a priest lapot mindenképp megéri majd tesztelni.

szerk.: és azt még ki is hagytam, hogy a frostbolt, fireball univerzális lapok, mert jók reachre is, nem csak removalok.
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.03.17. 23:18:11