Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #28384 Egy nagyon jó, szórakoztató játéknak tartom, amivel relatíve sok időt töltök el és mint ilyet, támogatom a pénzemmel, igen. ;-)
Bennem van egy ilyen berögződés, hogy anyagilag is támogatom a játékfejlesztőket, ha olyan dolgot csinálnak, ami szerintem megérdemli, akkor is, ha amúgy meg tudnám úszni. Valóban vehetném a goldból is az adventure-t, szóval részemről ez inkább elvi és nem racionális/anyagi döntés.
Warez is igen régóta legfeljebb demóként volt a gépemen (bár pár éve úgy se), ha egy játéknál 1-2 óra után úgy érzem, hogy ezzel még játszanék, akkor uninstall és megveszem steamen vagy megy wishlistre (ha nem annyira volt meggyőző vagy nincs épp időm rá).
Sőt, már olyat is csináltam, hogy egy free2play játékot telefonon teljesen végigjátszottam és a végén, amikor már nem kellett semmire betoltam egy 10 eurós micropaymentet, mert a játék maga hosszú távon szórakoztatott és úgy gondoltam, megérdemlik a támogatást, szóval ilyen szempontból tényleg nem vagyok teljesen racionális, de azt azért hozzátenném, hogy ez a fajta pénzköltésem bőven egészséges keretek közt marad. :)
HSre visszatérve, igaz, hogy ahogy Shep utalt rá lényegileg csak dailyzek, de ha ezzel számolunk mondjuk heti átlag 3-5 óra játékot (legyen akkor 4), az éves szinten 200+ óra szórakozás, ami ár/érték arányban is kényelmesen megéri azt az évi ~6-8ezer forintot, amennyibe egy adventure kerülni szokott. Óránként ~30-40 forintot fizetek így a HS-ért és akkor még pesszimistán becsültem a játékidőt.
Persze azt hozzátenném, hogy totál megértem azt a gondolatmenetet/érvelést is, hogy valaki elvből nem költ ingyenes játékokra pénzt. Azt mondjuk kevésbé, aki nem ingyenes játékokért is elvből nem hajlandó fizetni, de szerencsére ez már egyre ritkább, pláne, hogy itt a denuvo... ;-)