• cesar22
    én ilyen dolgokban mindig túlbuzgó vagyok, ezért soha nem működik belőlük semmi :)
    most épp egy summoning stone rugón gondolkodtam, nagyjából ugyanazzal a felépítéssel mint a miracle rugó, plusz conceal, és summoning stone. a conceal miatt egy turnt minimum túlél a stone, ezért van értelme, és aztán lennének nagyobb értékű spellek, sprint, sabotage, assasinate, vagy még tinker-olaj, és az a bladefurryval jól letakarítja a boardot, lehet majd megpróbálom egyszer

most viszont eszembe jutott egy ehhez az ancestrol's call-hoz hasonló sámán csak még két alarmo bottal :) telerakni paklit nagy legendás lapokkal amik nem működnek mert túl sokba kerülnek, és lassúak, pl gruul, foe reaper, aztán az alarmo bottal meg az ancestrollal lehívni őket. Az alarmo bot is jobban működne mert rá lehetne rakni egy ancestral spiritet, így kétszer kellene megölnie, ha meg lesilenceli, akkor reincarnate. Ezek mellé még beraknék egy csomó removalt, elemental, lighting storm, hex, lava shock, meg tunnel troggot early game-re