Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #27996 Azért a "ki lettünk tiltva" az idézőjel×1000, egyeseknek passziójává vált, hogy csak a lentebbi típusú kommentekkel "gazdagították" a topikot, másoknak pedig (eleinte ide tartoztam én is, aztán beletörődtem, hogy ez nem fog változni) amolyan pavlovi reflexként passzióvá vált, hogy szóvá tegyék, hogy ne csinálja, mert unalmas minden nap ezt olvasni és és napi átlag 20-50 kommentszemetet termelt, ami nem tett jót a topiknak.
Aztán valaki egyszer csak gondolt egyet és csinált egy másik topikot és szólt, hogy oda lehet g**izni amíg csak jólesik, a topik kikerült a bannerbe, end of story.
Nem volt itt semmi komoly dráma, elnyomás, szabadságharc, kábé csak azért beszélünk még róla, mert 1-2 embernek szívügye rendszeresen emlegetni a dolgot. :)
Azzal amúgy teljesen egyetértek, hogy szerintem hatalmas hiba, hogy így ragaszkodnak a fejlesztők ahhoz, hogy ne legyenek gyakori lapmódosítások, szerintem ponthogy ki kéne használni a digitális formát és 1-2 szezononta balance patch kéne legalább 8-10 újrabalanszolt lappal. A metának és a változatosságnak is simán jót tenne szerintem.