Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
icyshadow #27983 Amit Madi92 írt, az még határeset, hogy elfér-e itt.
Szerintem, amíg valaki olyasmit ír, amire lehet konstruktívan reagálni, és az illető elfogadja a tanácsot, vagy épp adatokkal alá tudja támasztani, amit állít, azzal nincs gond.
Amikor már átmegy a dolog szimplán feszültség kiengedésbe, meg a játék állapota miatti siránkozásba, azt vagyunk szerintem egy páran, akik nem szívesen olvassák, ha nem muszáj. Emellett meg szerintem nem is építő dolog az ok nélküli siránkozás. Attól senki nem lesz jobb játékos, hogy minden mást hibáztat a vereségért. Nehéz, de arra kell koncentrálni, hogy hogy lehet jobban csinálni a dolgokat.
@Madi92: Nincs, és nem is lehet minden kaszt, illetve pakli között egyensúly. Viszont nincs is rá szükség. A HS valamilyen szinten nagyon hasonlít a kő-papír-olló nevű játékra. Egyszerűen vannak paklik, amik gyengébbek bizonyos paklik ellen.
Szóval el kell döntened magadban, hogy mi a célod. Ha a ranglétrán szeretnél felfelé mászni és túl sok az olyan pakli, ami erősebb, akkor váltani kell valami másra, vagy változtatni a paklin, hogy javítsd az esélyeid. Ha csak 1-2x futsz össze ilyen paklival, akkor pedig lenyeled, hogy hátrányból indulsz. Ugyanakkor viszont minden vereségből lehet tanulni, sőt általában csak vereségből lehet. (Emellett pedig sajnos sokat számít megvannak-e az adott kaszthoz a kulcskártyáid, mert ezek rengeteget dobnak egy pakli erején.)
Ha nem cél létrázás és bizonyos paklik idegesítenek, akkor add fel ellenük a játékot és játssz tovább olyanok ellen, akik ellen szeretnél.