Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
icyshadow #27976 Köszi!
Általában nehezen veszem rá magam, hogy változtassak a paklin. Secret Paladinon se változtattam sokat, csak Loathebre éreztem, hogy szükség lenne, és Repentance-t éreztem gyengének. Meg még megejtettem egy True Silver - Consecration cserét, amikor úgy éreztem, hogy a mirrort könnyebben meg lehet úgy nyerni, illetve Zoo ellen kellett még egy eszköz, hogy visszajöjjek a boardra. (Vicces, hogy a pakli eredeti posztolója is kicserélte ezt a két lapot később.)
Zoo esetében előző hónapban már próbáltam egy gyorsabb variánst, ami so-so működött, de túl gyenge volt board clearek ellen és úgy éreztem, hogy erősebb mid-late game-el jobban menne. Így esett a választásom a már linkelt paklira.
De egyébként nem úgy netdekkelek, hogy ránézek hearthpwnra, hogy mi van a főoldalon. Rengeteg paklit átnézek mielőtt döntök egy végleges mellett. Mivel külön nincs kedvem tesztelgetni, így azoknak könnyebb elhinni, hogy működnek, ahova értelmes guide is íródott. Aztán, ha nagyon muszáj variálok egy-két lapot.
Szerintem majdnem tökéletes a pakli úgy ahogy van. Egyedül talán a Sylvanas kérdéses, hogy muszáj-e, de nem volt olyan lap, ami nagyon hiányzott volna és pörögtek a győzelmek, szóval nem bolygattam.:D
Valamennyire meg az is igaz, hogy játékstílus kérdése is, hogy kinek mi működik. Láttam, hogy többen játszanak Bane of Doom-ot pl. Szerintem meg nem éri meg ilyen magas költségű random lapokkal játszani.
A metához igazodás meg fájdalmas dolog.:) Olvasom, hogy mással is előfordul, de engem is teljesen kikészít, amikor szivat a matchmaker. Játszok Secret Paladinnal, és folyamat kapom a mirrort, amit utálok, de nem 3 meccs, hanem lement vagy 10. Átváltottam Freeze Mage-re és egymás után 2 Warrior, aztán Druid. (És ez nem csak érzéki csalódás, összehasonlítottam a teljes Freeze Mage és Secret Paladin statjaimat és a Warrior és Druid arány magasabb, a Paladin pedig alacsonyabb Freeze Mage-nél. Szóval köszi Blizzard.:P)
Classokat meg paklit meg azért se váltogatok össze-vissza, mert sok idő, mire úgy igazán ráérzek egy paklira. Még akkor is, ha korábban játszottam, csak nem mostanában. Szóval, ha úgy érzem, hogy elakadtam, vagy sokat lehet vele nyerni, akkor váltok, de egyébként kitartóan verem a fejem a falba.:D (Meg az is igaz, hogy korlátozott a lapkészletem, így nem csak paklik terén szűkösebbek a választási lehetőségeim, de tech kártyák terén is.)