Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
icyshadow #27964 Meglett a legend rang végre, Midrange Demon Zoo-val.
Questlog screenshot:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A rank 4, 5 csillagról legend-ig statisztika:
Teljes hónap statisztikája és bővebb elemzés:
Tehát összesen 254 játékot játszottam a ranglétrán a hónapban, 59,4% összesített győzelmi rátával. Ebből 110 volt a rank 5-ig mászás, még 9-éig.
A rank 5 fölötti Secret Paladin meccsek (89 db) egy része valószínűleg teljesen felesleges volt. Már egy ideje éreztem, hogy nagyon idegesít a mirror és ez kihatással van a teljesítményemre. A másik, hogy sokáig halogattam a váltást a Demon Zoo-ra, mert féltem, hogy elbukok sok nehezen megszerzett csillagot, de miután ez váltás nélkül is sikerült, már nem volt mit veszteni.
Freeze Mage meccsek mind rank 3-4 körül voltak, és finoman szólva nem volt szerencsém a matchupokkal meg a húzással, de van még mit tanulni, az is igaz.
A rank 4 - legend climb 2 nap alatt történt, az első fele csütörtökön még rank 1, 1 csillagig. Ma pedig rank 1-ről 5-ös win streak legendig. (1 Mech Mage, 1 Tempo Mage, 2 Midrange Druid és 1 Egg Druid ellen.)
Egyébként durván érthetetlen, hogy miért nem játszanak többen Zoo-val. Majdnem minden matchupban favorit a jelenlegi rank 4 feletti metában.
Ezt a paklit használtam: link
Szerintem ez jobb, mint a gyors a Zoo, legalábbis én jobban szeretem a board control felé hajló játékstílust, és ezt könnyebb kivitelezni, ha vannak nagyobb lények a pakliban. A Void callerből meg elmebeteg értéket lehet kinyerni. Persze lehet az is sokat számít, hogy a gyorsabb Zoo-ra számítanak.