• Palinko
    nem tudom nekem 20 sec amit adna a sakkórás módszer még kihasználatlan is lenne :D mert elég gyorsan játszok, mikor az ellenfél gondolkozik én már megtervezem a következő köröm, amit az esetek jelentős részében meg is lehet játszani, ha jön újabb jobb kártya, vagy valami olyasmit rak le, hogy a hős ütés helyett már a táblával kel foglalkozni akkor is gyorsan rááll az ember agya mert legsűrűbben 2-3 kártyát játszik ki, és 6 kártyától ritkán van több nála. csak azt kell fejben tartani.

persze nekem is jönnek olyan meccsek ahol a gondolkozásnak hála 2 körrel előbb kivégzem a hősét, mert jó sorrendben használtam ki a kártyákat, jókat tartalékoltam az alacsonyabb manásokból is stb. volt már olyan hogy 1-2 életem volt, de csináltam egy jó pálya tisztítást, aztán nem volt szerencsére beastje meg semmi erős varázslata, és levertem 7-8 életről, mert pl feltettem két kártyát ami növeli a varázslás sebzését akkor a kettővel erősebb varázslatot sütöttem el rá, meg a maradék életerőt épp levitte a nagy nehezen életben maradt minionom. :)
    én ritkán látok időhúzást, pedig én kicsikkel kerülök egybe. de játszottam már én is olyat, hogy szinte mindig égett már a kanóc, sztem az alt tabozik, vagy irodában játszik telefonról vagy nem is tudom.