• Renegade
    RNG: Júniusban kezdtem, itt már erősen jelen volt, tehát engem nem zavar annyira, így szocializálódtam a játékba (meg amúgy is a gyors, agresszív paklikat szeretem).

kocsma: egyszerre kezdtük, (ugye én június óta vagyok Blizzard zombie), ritka, hogy heti 1 winnél többet játsszak, viszont előfordul, hogy azért ott csinálok meg pár küldit, mert kifejezetten tetszik. Idáig a Pirates tetszett a legkevésbé, a random hero ability-s meg legjobban.

aréna: szeptember-november volt a fénypont, majd minden nap arénáztam, akár többször is, december elejére több mint 1000 goldom volt, és rekord gyorsan hízott a lapkészletem, jó pár legend, sok dust = decembertől már nem probléma az R5. Bár még mindig sok fontos lap hiányzik.

december viszont kudarc volt aréna szempontjából: gold lenullázva, borzasztó eredmények, elkedvtelenedés, most januárban törekszem arra, hogy azért heti 1-3 meglegyen, mert sosem lesz így Tirionom, pedig jó lenne már elkezdeni létrázni R5-től lefelé.

kvázi friss játékosként az a legrosszabb, hogy nagyon kevés vicces-új szerű paklit tudok összerakni a lap hiány miatt (pl rugó szinte semmilyen formában nem játszik, annyira hiányos a készlet).

Ebből kifolyólag nagy motiváció a minél jobb rang, az ajándék lapok miatt, na meg mivel kompetitív vagyok így fontos számomra az e-pénisz.

móka faktor: vegyes, kitűzött célig (R5) inkább munka, viszont utána már tényleg játék, ökörködés.
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.01.27. 12:48:40