• Pio
    Igazából pont az a jó a pakliban, hogy nagyon egyénire lehet szabni, én kábé 2 meccsenként variáltam. Pár ötlet.

Érdemes beletenni kábé mindent, amit a faceshamanok használnak, hogy el tudd hitetni az ellennel, hogy az vagy: earth shock, lighning bolt, rockbiter, tunnel trogg, ancestral knowledge, crackle, totem golem, feral spirit.

Érdemes beletenni nem kevés healt: healing wave, reno, healbot, esetleg earthen ring farseer, nagyon esetleg vitality totem.

Board control: hex, lightning storm, elemental destruction, mind control tech, sylvanas, BGH

Laphúzás: volt már az ancestral knowledge, de ott a totem, a far sight (!!), Bloodmage, loot hoarder. A jeweled scarab rettentő jó sámánnál a remek 3manás lapok miatt.

Midgame-re a szokásos dolgok: shredder, belcher, loatheb, felmerül az unbound elemental és akkor a fireguard destroyer is.

És amivel vered a controlt: charged hammer (!!!) nagyon fontos, mondhatni kulcslap és legalább 4-6 batár állat, lehet Nefa, Ysera, Rafaam, Boom, satöbb... akár Deathwing is.