Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
icyshadow #27794 Jah, Bluegill-el nehéz lesz mage ellen hozni korai boardot.:) Ami szintén nem csinál semmit mage ellen az a már említett seal of light. A többi 2 manás elmegy, viszont mivel van vagy 3 használhatatlan 2 manás lapod, így mage ellen a 2-es slotod nagyon gyenge.:) Ha lesz minibotod, az sokat segít majd. Meg, amit korábban elfelejtettem mondani, az a Haunted Creeper. (Naxxramasból jön.)
Amúgy aggro paklik játszanak több 1 manás miniont is, úgy nagyobb eséllyel tudod elkezdeni az életcsökkentést és védekezésre kényszeríteni az ellenfelet. (Squire nem rossz.)
Wolfrider mostanában már gyengusz, de amíg nincs más elmegy. Musterből lehetne több, mert az viszont nagyon erős. (Nyilván, ha nincs, nincs.:P)
Dragonhawk se egy jó lap. De értem az elgondolást.:)
2 consecration lehet, hogy sok egy ilyen pakliba. De neked kell ráérezni ezekre egy idő után, hogy mi marad a kezedbe sokszor úgy, hogy nem tudod értelmesen használni.
Stormwind nem tudom mennyire hatékony, ha kis életű lényeid vannak, amik sokszor nem élnek sokáig, szerintem nem nagyon.
Boulderfisttel nincs feltétlen gond, főleg, hogy elkerüli a BGH-t.