Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #27793 Én csak azt nem értem - és most topiktól függetlenül - , hogy aki ennyire nem tudja elviselni X topikot akkor miért nem csak Y-t olvassa?
Félre ne értsetek, mindenki oda postolgat, ahová jól esik neki, de egyszerűen nem tudom megérteni, hogy valaki miért követ folyamatosan egy olyan topikot, amit rühell? Már azt se értem meg, aki az egyik topikból folyamatosan figyeli a másikat és aztán az egyikbe kibeszéli a másikba kommentelőket, de ez, hogy megyünk az egyikből a másikba balhézni a legsötétebb android vs apple korszakot juttatja eszembe.
Mintha az ember direkt magának okozna hererákot mikrosütővel, hogy aztán egész nap szidhassa Percy Spencert.
Amúgy a magam részéről a két topiknak simán van létjogosultsága egymás mellett, az egyik a mainstreamebb témákra, újak segítésére, a másik pedig a gőz kieresztésére és az idétlen marhaságokra (ezt most egyáltalán nem negatív értelemben mondom, én is ilyesmit szoktam oda linkelni), de ez a klikkesedés szerintem meglehetősen szomorú, plusz rendszeresen rombolja a topikot. A magam részéről akár a totális OFFolás is sokkal kevésbé zavar, mint ez a folyamatos veszekedés a semmin.