Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Madi92 #27780 Hajaj, mit indítottam el a kis noob kérdéseimmel.. :D
Köszönöm a kimerítő válaszod. Egyelőre még a lapok behatárolják a lehetőségeimet. A Pala taktikám most ilyen hibrid jellegű, de leginkább agro akar lenni, nem is hiszem, hogy más stílus menne vele még ilyen kevés lappal.
Annyi a lényege, hogy főleg olyan kis charge lapokat választok be a pakliba, mint pl Bluegill Warrior. Aztán, ha az ellenfél nem annyira boardkontrollra játszik, akkor az első pár körben, ha kidobta őket akkor mennek rá a Blessing of Might és Abussive Sergeant buffok és mennek a face-re, ekkor úgy az ellenfélnek ki kell ütnie, ezzel el is megy a köre.
Ha pedig agresszív az ellenfél is, akkor jól be lehet őket cserélni, 3 mana 2 kártya és 5hp-t leszed.
Középjátékra a a Yetiket használom meg a muster of Battle-t. Ha megmaradnak akkor jöhet egy kis Frostwolf Warlord izgatásnak, majd Blessing Kings hogy megosszam a figyelmet.
Counternak van BGH, Consecration, Swamp Ooze, Healnek van Truesilver meg Seal of Light.
Ezzel, ha jól jönnek a lapok, akkor már az elején be is tudom darálni, viszont ha elhúzódik is vannak ütőképes dolgok benne. Tudom később ez a megosztottság nem fog játszani, de egyelőre még működik
Pakli összeállításokat meg nem nézek. Nincs is miből összeállítani. Mindig csereberélek lapokat, ha látom, hogy kis haszna van és csak 10ből 1ben esetben működik lap. Akkor keresek mást.