• icyshadow
    És hol írtam, hogy nem magas szintről beszélek a skill igény terén? Pont azt írtam, hogy kezdők még nem tudják átlátni, hogy nem mindig arcot kell ütni ész nélkül. Amit magadra vettél, utólag érthető okokból, bár nem neked szántam. (Magas szint meg magas rang közötti különbséget már nem is merem elkezdeni feszegetni, mert hajnalig itt leszek megint.)

Értékelhetetlen lapjárása mindenkinek van, de ennek semmi köze sem az ellenfél által játszott pakli típusához, sem pedig a tudásszintjéhez. Egyszerűen rosszul húztál. Felismered, meccs végén elkönyveled, továbblépsz. (Illetve ott a másik topik is, azokon a bizonyos napokon.)

A fejlődést pedig sajnos korlátozzák az ilyen gondolatok. Mindenkiét, akit beoltasz velük. Hiszen felesleges energiákat pazarolnak valaminek az utálatára, ahelyett, hogy megpróbálnák jobban megérteni és jobban játszani ellene. Pont ez az értelme, hogy próbálom megakadályozni, hogy ez a gondolkodásmód terjedjen. (Értem, hogy téged ez gondolkodásmód nem fog vissza. Nem is vitatkozom róla, csak a még nem fertőzötteket próbálom megmenteni, ha megengeded.)