• icyshadow
    Szóval ha nem akarsz győzködni olyanokat, akiket nem ismersz, akkor most mit is csinálsz?:) Költői kérdés, nyugi.

Nem neveztelek kezdőnek mellesleg. Az egész szál a Madinak adott válaszomra épül, amiből Shep magára vett valamit és belekotyogott. Madi pedig kezdő, és tanácsot kért. Visszaolvasva persze már értem, hogy félreérthető volt, de csak akkor ha korábban kamuztál. Ugyanis úgy emlékszem már egyszer túltárgyaltuk, hogy te érted, hogy a Face Hunterhez is kell skill, csak nem szereted az archetípust. Nem mondtál igazat akkor?:(

Mellesleg Shep tudását sem becsülöm le. Nyilván ragadt rá valami, ha egy éve játszik a paklitípussal. Mindössze arról beszéltem, hogy a hozzáállás, amivel viseltettek az bizony korlátozza a fejlődéseteket. De már világos, hogy nektek nem ez a célotok. Szóval én kérek elnézést.:)

Lehet panaszkodni a játékra. Értelme elsősorban mondjuk Blizzard fórumokon lenne, ott is "suggestion" vagy hasonló alcsoportok fele. De nem vagyok én az ellen sem, hogy itt tárgyaljátok ki az épp felmerült ötleteiteket vagy esetleg bosszúságaitokat. De nem erről van szó, ugye? Hanem ugyanazt a demagóg faszságot kell olvasni naponta. Ez a probléma csupán. Semmi más.

A Face Huntereknek meg egyéb fosoknak meg megyek szólok, hogy többet ne merjék elvenni a csillagjaidat. Eleve nem értem, hogy kerülnek veled egy rangra.