Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #27609 11 év többé-kevésbé aktív WoW raidvezetés egy nagyrészt casual klánban nagyon erősen megtanított arra, hogy egyrészt türelmes legyek a játékokban, tényleg őszintén tudjak úgy hozzáállni, hogy "ez csak egy játék" és főleg arra, hogy az ingame skill vagy az, hogy valaki mindig rerollol az aktuális topDPSre (tier1 paklit játszik) semmit nem mond el az illető személyiségéről.
A randomot előbbi, a sok tier1 paklit utóbbi miatt tudom - szerintem - teljesen jól kezelni, egyszerűen nem vagy tényleg csak nagyon ritkán érzem mérgesnek magam 1-1 játékbeli helyzet miatt.
Ezen kívül egy dolog tudna frusztrálni a játékban, az egy helyben toporgás, ha lenne kitűzött cél. Ezen nagyon sokat segített, hogy az első szezonok egyikében gyorsan letudtam a legendet és a 12 arena wint és a magam részéről ennyi volt a célkitűzés a játék elkezdésekor, ezen felül csak annyi van, hogy jól érezzem magam.
Tény, hogy emiatt jóval kevesebbet is játszom, de az sose frusztrál, a dailyket megcsinálom, aztán ha marad időm és kedvem is van játszom még.
Szerintem ez sokat segíthet annak, akit frusztrál a játék és sötét gondolatai vannak, ha valaki tier1 paklival játszik vagy RNG miatt győz. Meg kell próbálni nagyon józanul végiggondolni, hogy miért is játszik a játékkal, jól megfogalmazni a célt és megpróbálni elérni azt minél előbb, mert a saját tapasztalatom az az, hogy ezt a játékot csak úgy lehet igazán önfeledten élvezni, ha nem kompetitíven, ráfeszülve csináljuk hanem tényleg azért, mert jól szórakozunk vele.