Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Van életem a játékon kívül is. Munka, Suli, barátnő és ezek után jön a HS.
Nem feltétlenül érdekel a legend. A kártya hátlap sem különösebben izgat.
Ez csak egy plusz dolog ami vagy meglesz vagy nem. De értelmetlenül nem szeretek játszani, legyen valami célom ha már játszok. Egyébként az arany Warlock hero jobban izgat mint a legend. De ugye ahhoz Ranked ben kell nyerni ami elkerülhetetlenül rank nyeréssel jár. Nem azért játszok Lock al mert az az OP hanem mert szeretem a lockot, szeretem a lock lényeket, és tetszik a pörgős játék is. Hunter is tetszik, csak jelenleg nincs meg a csoda BOW, craftolni pedig nem szeretném, mert most gyűjtöm a dustot. Ezért marad a lock. Egyébként 6 évig toltam WoW ban Lock al csak idő hiány miatt és állandó raid elés miatt mér abba hagytam mert bele fáradtam, hogy minden héten x nap y időben raid van és ott kell lenni. Jó ez egyéni szoc problem, csak gondoltam leírom ezt a lock os dolgot. Mindig van egy cast ami nagyon tetszik, ugyan úgy toltam hetekig mage el, hunterrel, lock al, pappal, mikor éppen mihez van kedvem. WOT ban is elegem lett mikor sírtak az emberek, hogy jaj ilyen rossz a Win rate ilyen idioták a csapat társak, ők is már úgy játszottak, mintha munka lenne, " el kell érni bizonyos win ratet vagy teljesítményt" De minek? Ez egy játék. Szóval azzal játszok amihez kedvem van. Most éppen a ZOO lock. Jövőhéten lehet Giant lock. Vagy amit éppen kitalálok, és kedvem lesz hozzá.