40521
  • dave9004
    a kieg wingek 500-1000-1500-2000 lesznek a free mellett
  • DarkHorSe
    es most ebbol mire is kene rajonni?:D
  • hawkie22
    Neki kell állnom goldot gyüjteni. :) Jelenleg van 50. :)
  • dave9004
    tehát valszeg 5k goldból kijön az egész. egy hét alatt lehet kb 500-at farmolni, kicsit többet v kevesebbet questtől függően. korrektnek látszik
  • Shep
    Magyarra fordítva? Tippelni tudnék de nem a totózóban vagyunk :)
  • Shep
    Aha, téged is utállak :D
  • Negritis
    1700nál járok kb, sztem amíg nem jön addig nem veszek lapot és nem nagoyn arénázok, csak napi
    szakdoga-államvizsga mellett elég az
  • Klemice
  • SZUsszan
    Én egyre jobban bírom a papot.

Tegnap pl.: Mage 30 HP, 4 minion kint, egyik 4-es a többi nem. Nekem 1 hp és egy cleric kint meg egy tauntos 1/7-es.

Egy gyógyítás magamra, majd inner fire a tauntosra, leverem a 4 attackost, a többit meg lepusztítom az insta killes szarokkal.

A mage összesen 1 lapot szorongat, mert minden sebző lapját feláldozta előtte a 10/10-es light spawn és a másik 16/16-os tauntos inner fires gyilkosom miatt.

Polymorf, meg 1 fireblast belém.

Ok, egy gyógyító minion és az abilitym miatt felmentem 7 hp-re, majd még 1 cleric, majd 2 lap nyúlás a magetől. Köv körben, a kipakolt elementáljába a saját tűzlabdája, majd felhúzok két lapot a saját lapjával, heal és már 9 hpn vagyok. Aztán szépen legyűrtem. 1 hp-ról az ő 30-át. =)

és az új kedvenc kombóm:

Stormwind Knight+power word shield+2x divine spirit+inner fire. 10 mana, 5 lap és insta 28 sebzés. Előtte azért illik legalább 2-t sebezni a hősbe, meg 0 manáért silence a tauntosba... =)
  • DarkHorSe
    Ugyan olyan lesz mint az arena, 1 alkalommal fizetsz es hasznalhatod, kesobb ujra fizetned kell..
  • kabel15
    Akkor viszont nehezek lesznek. Vagy azok a Legendary kártyák amik ott esnek akkor tucat kártyák lesznek?
  • Djuree
    minek farmolni? megveszem pénzért...farmoljanak a koreaiak...
  • Pio
    Gondold csak végig 1 pakli ~másfél dollár és 100 gold.
    Ha 10k gold lenne a nyitás az azt jelentené, hogy ~150 dollárba kerülne.
    Szerintem olyan 300, nagyon maximum 500 gold lesz a nyitás wingenként (összesen tehát ~900-1500 gold, ~15-23 dollár) és egyszeri összegről beszélünk.
    Nekem amúgy 4K goldom van jelenleg.
  • kabel15
    De azt mondták hogy quarter enként kell fizetni. Vagyis az első az ingyenes a többiért fizetni kell. De lehet úgy lesz hogy az első 1000 második 2000 harmadik meg 4000. De ezen kár még rágódni, mert senki se tudja. Lehet még ők sem tudják biztosra, vagy kiadják így aztán változtatnak rajta.
  • kabel15
    inkább kifizetek egyszer 5000 et mint menetenként 500 at. Ki tudja hányadikra sikerül.
  • hawkie22
    Ez engem is érdekelni, hogy minden nyitásnál fizetni kell, vagy leperkálsz egy összeget és ut´na annyiszor mehetsz, amennyiszer akarsz. Ha az utóbbi a nyerö, akkor viszont annyival drágább is lesz a nyitás.
  • kabel15
    2000 szerintem elég lesz. Most addig el farmolgatom magam, aztán a maradékból veszek paklikat. Egyébként azt nem tudom, hogy próbálkozásonként kell majd fizetni vagy egyszer kifizeted akkor megnyílik. De annak mondjuk semmi értelme nem lenne, ha mondjuk 10.000 aranyba kerülne egy insta nyitás. Mert nem hiszem, hogy túl sok embernek lenne ennyi aranya. Másrészt van egy Cap is ha jól tudom. AZt nem tudom megmondani pontosan mennyinél, de talán 10k-t már el se lehet érni.
  • Pio
    Szerintem ez inkább a learning curve-ről szól, zoo lockkal egyszerű játszani, mint a faék, ezért kevésbé profi játékosok is egész jól tudnak boldogulni vele, de amikor elérsz arra a ratingre, ahol már mindenki viszonylag jó nem igazán emelkedik a többi fölé, sőt...
    Épp ezért van az is, hogy a ranglétra alján kiborító a zoo lock, ott kevésbé rutinos playerek vannak, ahol a zoo lockosok emiatt előnyben vannak, ugyanakkor a ranglista tetején nem rosszabb egy zoo lock ellen játszani, mint bárki más ellen.
    Mondhatni a zoo a hearthstone casual deckje.

• DarkHorSe
    Ki mennyi goldot tervez osszefarmolni a kiegre?
  • kabel15
    Régebben volt egy kérdés a Blizzard felé, hogy tervezik e a Monk ot berakni a HS be, de azt nyilatkozták, hogy egyenlőre nem. Szóval szerintem először kapunk pár instát, aztán talán 1-2 év és ide is bekerül, bár nekem csak rossz élményeim vannak, azzal mikor egy kártya játékba bekerül egy új hős/cast. Úgyhogy jelenleg nekem bőven elég ez a 9 :D
  • hawkie22
    Nekem a sámán a kedvencem, de valahogy a 3 meccs 1 gyözelem arány nem annyira jött be, ezért váltottam elöször hunterre, aztán druidra, majd most lockra.
    WoW-ban sámánoztam meg monkoztam, illetve hunter karim is volt, ezeken kívül semmi.
    Ha itt lenne monk kaszt, akkor azzal tolnám folyamatosan. :)
  • kabel15
    Van életem a játékon kívül is. Munka, Suli, barátnő és ezek után jön a HS.
    Nem feltétlenül érdekel a legend. A kártya hátlap sem különösebben izgat.
    Ez csak egy plusz dolog ami vagy meglesz vagy nem. De értelmetlenül nem szeretek játszani, legyen valami célom ha már játszok. Egyébként az arany Warlock hero jobban izgat mint a legend. De ugye ahhoz Ranked ben kell nyerni ami elkerülhetetlenül rank nyeréssel jár. Nem azért játszok Lock al mert az az OP hanem mert szeretem a lockot, szeretem a lock lényeket, és tetszik a pörgős játék is. Hunter is tetszik, csak jelenleg nincs meg a csoda BOW, craftolni pedig nem szeretném, mert most gyűjtöm a dustot. Ezért marad a lock. Egyébként 6 évig toltam WoW ban Lock al csak idő hiány miatt és állandó raid elés miatt mér abba hagytam mert bele fáradtam, hogy minden héten x nap y időben raid van és ott kell lenni. Jó ez egyéni szoc problem, csak gondoltam leírom ezt a lock os dolgot. Mindig van egy cast ami nagyon tetszik, ugyan úgy toltam hetekig mage el, hunterrel, lock al, pappal, mikor éppen mihez van kedvem. WOT ban is elegem lett mikor sírtak az emberek, hogy jaj ilyen rossz a Win rate ilyen idioták a csapat társak, ők is már úgy játszottak, mintha munka lenne, " el kell érni bizonyos win ratet vagy teljesítményt" De minek? Ez egy játék. Szóval azzal játszok amihez kedvem van. Most éppen a ZOO lock. Jövőhéten lehet Giant lock. Vagy amit éppen kitalálok, és kedvem lesz hozzá.
  • Pio
    Persze ez csak egy vélemény, ami olyan, mint a s*gglyuk, mint tudjuk, mindenkinek van, de senki se kíváncsi a másikéra. Na mindegy, én ezeket az elveket szem előtt tartva játszok nagyon élvezetes meccseket palával rank9en, előző hónapban pedig rank 3-4 környékén stresszeltem a meccseken, hogy jajj legyen már meg a legendary.
  • Pio
    Szerintem a ramp druidhoz se kell sokkal több gondolkodás, mint a zoo lockhoz, ezzel a két decekmmel tudok a leginkább stresszmentesen játszani, nagyon ritkán van olyan, hogy végig kell agyalni egy kört, hogy mi az optimális lépés.
    A többivel bezzeg... :)

Viszont az ilyen "rank12nél járok, jó lenne a legend" dologhoz annyit fűznék, hogy a végén, főleg rank5 fölött irgalmatlanul belassul a dolog, hisz onnan nincs winstreak.
    Egy kis matek, ha 55%os winrate-ed van, akkor rank5-ről legendre jutáshoz ~250 meccset kell játszanod (meccsenként 15 perccel számolva az 62 óra tiszta játékidő), ráadásul ott már mindenki eléggé profi, szóval ha vannak hibáid nem lesz 55%os winrate-ed.
    Szóval szerintem olyan hónapban, amikor nem lesz előreláthatólag legalább 6-8 napotok, amit végig tudtok játszani nem érdemes legendre hajtani --> nincs jelentősége annak, milyen rankon vagytok (hisz csak a rank20 és a legend ad rewardot) --> felesleges csak azért zoolockozni, mert azzal 5-8 rankkal feljebb tudtok ugyan úgy játszani --> ha nem vagy nolifer az adott hónapban, akkor azzal a deckkel játssz, amit a legjobban élvezel és ne azzal, amivel a legnagyobb rankot tudod elérni.
  • Shep
    Nem anyázott, ellenben te "gyönyörűen" nyilvánultál meg.
  • hawkie22
    Pont ez a lényege attiGT, ha úgy akarsz nyerni, hogy gondolkodnod se kell.
    Gondolkodásra ott a ramp druid vagy a midhunter. Azokkal is játszom, de most a zoo a nyerö nálam. Ettöl még nem tartom magam annak, amit te oly ékesszólóan a hozzászólásodban kijelentettél.

Na mindegy. Nálam most a rank10 alá jutás a cél, azzal már elégedett lennék, elözö seasonban rank16ig jutottam, most jó lenne kicsit tovább is eljutni.
    Viszont most a legutolsó meccsen egy control warrior eléggé lealázott. :)
  • attiGT
    nem tudom mi szükség van anyázni
  • Zickler
    Ídösanyád de ízösen tanított meg böszélni
  • attiGT
    csak a nyomorult lúzer csicska noname noskill fasszopól játszanak zooval, ezt jól jegyezzétek meg. semmi ész nem kell hozzá.
  • kabel15
    Én rank 12 nél járok. Bár eddig toltam olyan 25 meccset arénában ebben a hónapban. Majd kiderül mi lesz a vége. Örülnék egy Legend nek. De szerintem még nem lesz meg. Rank 5 környékén már nem férnek bele azok a hibák amiket elkövetek néha.
  • hawkie22
    Legutolsó meccs pala ellen, 6. körben vége volt. Ha nem üti le a Dark Iron Dwarfom, akkor már az 5.ben vegeztem volna.
  • hawkie22
    A Zoolock lehet, hogy egy idö után unalmas, viszont baromi eredmenyes. 13 meccsböl csak 2 vereség, jelenleg rank15 vagyok 4 csillaggal. Tegnap délután még csak rank18 voltam. :)
  • kabel15
    Az se rossz. Amin csodálkoztam, hogy miracle rogue okat megfogtam ZOO val.
    Mondjuk volt 1-2 csatám mikor pont jókor jött egy lap, de ilyenkor azzal vigasztalom magam, hogy másnak is van szerencséje ellenem, és előtte is lehetett volna az a lap a kezemben. :D
  • REALista
    Akkor már inkább egy fasza hunter deck...:)
  • kabel15
    Én annó toltam egy basic priest deck el. Az is élvezhető volt, egészen addig míg ki nem fogtál egy Murlock Lock ot, ami akkoriban minden 2. az volt. Ott kicsit ideges lettem és jegeltem. Most lehet, hogy használhatóbb, meg talán jobb lapjaim is vannak hozzá. Milyen volt a deck?
  • Pio
    Kolento tegnap priesttel játszott, legend 3. helyig jutott vele. Szóval azzal is el lehet érni bármit. :)
  • kabel15
    Szerintem élvezhető. Főleg mivel engem az agyvérzés kerülget mikor nem tudok az első körben lényt kijátszani.
  • Banane15
    Mondjuk ezzel nem értek egyet, igaz hogy gyors, és eredményes is, de nagyon unalmas egy idő után, kitartás kell hozzá, hogy valaki ezzel elérje a legendet, másért meg egyszerűen nem éri meg játszani (talán még a küldik).
  • Zickler
    Én elvből nem vagyok hajlandó játszani.
  • kabel15
    Játszatok Zoo lock ot. Szerintem legjobb deck a sikerhez. Egyszerű élvezetese gyors és még vicces is.