• icyshadow
    Előző hónapban Midrange Paladinnal jutottam el idáig, ahhoz lehet a legjobban hasonlítani. A Control matchupokban sokkal nagyobb nyomást lehet kifejteni a Challengerrel, így azok könnyebbek, viszont az aggro matchupok jóval kiélezettebb környezetet eredeményeznek, rengeteg múlik apró dolgokon. (Persze a könnyű sem azt jelenti, hogy dobálom le a minionokat, a CW/FW matchup sokszor problémás, illetve Control Priest ellen is meg kell gondolni, hogy mikor mit használok fel. De nem az van, amit a Midrange-el éreztem, hogy mindenre ott a válasz és csak elfogy a kezem.)

A hónapban minden nap játszottam valamennyit, és érdekes módon az eleje nagyon sima volt. Olvastam Shep beszámolóját is, én kb. egy rankkal előtte voltam végig, de amíg ő simán haladt, addig én is. Amint írt a megtorpanásáról, nekem is átfordult az előremenetelés 2 napig helyben toporgássá, illetve vissza is estem egy rangot. Valószínűleg akkor kezdett el játszani több erősebb játékos. De tegnap megint léptem egy teljes rangot relatív könnyen, csak aztán beleütköztem egy Face Hunter falba, és pihentettem inkább, ma viszont relatív simán meglett rank 8-ról az 5.

Egyébként előző hónap vége felé már játszottam nem kevés meccset SP-al is.(Midrange Pala, Freeze Mage, meg Zoo lock mellett.) Akkor craftoltam le a 2. Challengert, amikor rank 4 ****-ról visszadobott egy lose streak 5-re. Szóval totál átérzem ezt én is, hogy nagyon szar lassabb paklival játszani, mert ha nem jön ki a lépés, akkor sokkal több meló válik semmivé. Szóval lecraftoltam és kétszer is felvitt rank 1-re, egyszer max csillagra a pakli. Ott meg nem szeretett az RNG, én meg visszatilteltem szépen 2 rangot, aztán váltottam paklit, és még többet visszaestem. Úgyhogy megfogadtam, hogy többet nem váltok.:P

Visszatérve a kérdésre, vannak könnyű meccsek, de sokszor még tökéletes kezdőkézzel is izzadnom kell, hogy győzelem legyen. De az biztos, hogy jelenleg nem véletlenül ez az egyik legjobb pakli a Meta Snapshotban. (Bár én nem azt a listát játszom, hanem ezt: link -Repentance+Loatheb)