Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
icyshadow #27564 @ #27555
Más, számodra ismeretlen tudásigényű játékok közösségének becsmérlése szerintem nem vicces. Sőt, akkor sem lenne vicces, ha olyan játéktípusról lenne szó, amit nem játszottam még. Hallottam már nagyobb nevű magyar Counter Strike játékost is például verekedős játékot (pl Mortal Kombat) lekicsinyelni, hogy ahhoz nem kell olyan szintű játék tudás. Az ilyen unintelligens megjegyzéseket nem tudom figyelmen kívül hagyni.
Nem azt mondtam, hogy a hunterhez nincs közöd, hanem, hogy a Face Hunterről úgy alkotsz véleményt, hogy nem játszottál vele még elég meccset. És az, hogy meg tudsz verni Face Hunter játékosokat (akiknek a többsége különben szintén nem tud játszani a paklival), semmit nem jelent, pláne, hogy az archetípus rengeteget gyengült (~kb halott) LOE óta.
@ #27559
A Face Hunter, mint archetípus erre épül, hogy sebzés erőforrásnak használja a lapokat. Éppen ebből adódik a gyengesége is a legutóbbi kiegészítő óta, hogy miután ez az erőforrás elfogy, még mindig ott a Reno.
Nem értem, hogy a tisztelet hogy keveredett ide. A FH-nek is tisztelni kell a lapokat, ha elpazarlod, kikapsz, még nyerhető meccsen is. Ritkán előfordul olyan is, hogy az a helyes játék, nagy manánál is, hogy nem játszol lapot. Az pedig téves elképzelés, hogy nem számít, hogy fennmaradnak-e a lények. Optimális laphúzástól eltekintve nem nagyon lehet úgy nyerni, hogy ne maradjon fent lényed legalább valamelyik körben. Ezen kívül igényli az előregondolkodást és a folyamatos számolást is. (Gondolom hasonlóan az Aggro Shamanhoz, aminél nehezíti a dolgot az overload számolása, de cserébe nevetséges mennyiségű burst van. Bár azzal a paklival még nem játszottam.) Szerintem egy Dragon Priest butább pakli ennél. Hiába van benne "kombinációs lehetőség" sárkányokkal. Meg bár magas szinten nyilván nehéz példuál egy Reno Lock-ot játszani, azzal is rengetegen másztak fel magas rangra, holott a hülyeséget halmozzák hülyeségre. (Előző szezon végén Zoo Lockkal játszottam rank 3 környékén, srácnak megvan a lethal full boardon, gondolta most jól BM-el egyet, beleütött a Haunted Creeperbe, pedig lenn volt a Juggler és két HP-n volt. Ja, beadta az rng szerencsére.) Ennyit az aggro meg egyéb paklitípusok közötti tudásigény különbségről..
Gondolkodni meg nem csak a Healboton és board cleareken kell. Minden lapot ismerni kell ehhez is, hogy jól játssz. Tudni kell, hogy melyik körben jöhetnek tauntok, hogy játszik-e egyáltalán healt az archetípus. Nagyon nem mindegy, hogy mire tolod el a silence-t, ami egyáltalán nincs mindig nálad. Sokszor helyes játék eltolni a KC-t beast nélkül is, bár nem jó érzés. Illetve előfordul, hogy reménykedni kell, hogy jön a topdeck. De az, hogy én egy x% esélyt játszok meg, mert másképp nem tudok nyerni és ezt helyesen ítélem meg, ehhez tudni kell játszani.
Azokat a baromságokat meg mindenki felejtse már el, hogy vesztésre áll a face hunter, akkor miért nem tradel.:D Mert, ha tradelni-e kell, már veszített, azért. Nyilván a végjátékról beszélek, ha már lehetetlen a boardcontrollt visszaszerezni. Olyankor az a helyes, ha face-re megy, persze nyilván nem akkor, ha lethal van az ellenfél oldalán a boardon, de akkor is legfeljebb az azonnali fenyegetést reális kezelni.
Emellett pedig nem gondolom, hogy én jól játszanám a paklit, pedig jóval többet játszottam vele, mint te. Épp ezért is vicces ilyen hülyeséget olvasni, hogy te viszont tudod, mert 300 ranked wined van hunterrel.:D