• icyshadow
    Én előző hónap elején kezdtem használni a Hearthstone Deck Trackert. Előtte nem hiányzott, de jóval kényelmesebb vele a játék, ha többet játszol 2-3 meccsnél egyhuzamban.

Egy versenyen nem játszik senki 10-20 meccset egymásután, így nyilván nem okoz problémát a teljes koncentráció és minden kijátszott lapnak az észben tartása. Viszont több órás ladder mászásnál simán előfordult régen is, hogy még azt is elfelejtettem, hogy kinél volt a coin például és, ha nem nálam, akkor kiment-e már.

Na ennél jóval több információt "jegyzetel" a program. Ahogy Muhi is mondta, külön jelöli a nem pakliból húzott lapokat (discover/sparepart/antonidasfireball stb.), az éppen aktív secreteket egy külön táblában szűkítgeti, ahogy már valamelyik nem lehet fent. Jelöli az ellenfél minden lapján, hogy melyik körben húzta fel, ahogy azt is, hogy melyik lapokat dobta el mulligannél. Ezek olyan dolgok, amiket még aktív koncentráció mellett is nehéz lenne 100%-os pontossággal megfigyelni és észben tartani.

Nem játszik helyetted a program, de, hogy előnyt biztosít olyanokkal szemben, akik nem használják, szerintem nyilvánvaló.