Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #26843 Bár nem tudom, hogy a Blizz pontosan mi alapján fejleszt, mennyire specifikálnak előre ésatöbbi, de meglepne, ha a specifikációban/use case-ekben/user storykban szerepelt volna az, hogy "mindcontrol--->visszakever" innentől pedig ez csak whitebox tesztelés során derülhet ki, hisz egy implementációs döntés (megjegyzem elég elb*szott döntés, visszanézném a code review-t, ami erre rábólintott) volt ez a megvalósítás, ugyanakkor a kártyát működés közben nyilván funkcionális/rendszerteszt teszteli ami pedig blackbox tesztelés. Persze teljesen egyértelmű baki, hogy bennmaradt, csak arra akarok rávilágítani, hogy simán még akár egy kevéssé jól működő scrumban is elkallódhat egy ilyen teszteset, mert nem teljesen egyértelmű, hová tartozik. Pláne, hogy a Blizzcon interjúban az volt, hogy a Blizzardon belül még sokhelyütt vízesés modellben fejlesztenek, úgy meg pláne.
Egyébként nem akarom védeni őket, de én is néha meglepődök, hogy milyen baromira magától értetődő esetek jönnek be hozzánk hibajegyként és úgy, hogy belelátok egy nagyobb szoftver fejlesztésébe/tesztelésébe abszolút meg tudom érteni, hogy bennmarad 1-1 olyan hiba, ami kívülről szemlélve annyira triviális, hogy elgondolkodsz azon, tesztelték-e egyáltalán az adott kódot.