• SZUsszan
    Sírok.

Tegnap pappal első csata. Fickó 2. kör coinnal kirak egy alarm-o-botot. Nekem csak a kis 1/3-as papnőm volt kint és kézből csak buffolni, vagy 5-nél nagyobb attackút kivégezni tudtam, ezért fent maradt a bot.

Köv kör, lerántja kézből ragnarost. Belémqr 8at. Persze nem a clericbe. És ügye kirakja 3-ért újra a robotot.

Lenyomom ragnarost 3 manáért.

Erre a bot lehozza neki malygost. A köv körben Sylvanast és ő kézből mellé rakja bloodmage thalnost. Elintézem a bloodmaget és a sylvanast. A bot lehozta yserat és én kiléptem.

Nem baj, majd a következő csata!

Aham. Sírtam.

Pap vs Pap.

Neki 8 hp, nekem 21. Nála 0 minion és van kb. 5 lapja, nekem 3 minion és van kb. 9 lap a kezembe. Kint volt mindkét laphúzós kiscsajom és a paklimból már csak 2 lap maradt.

Átadom úgy a kört, hogy kb. a lerakott minionjaim a kézben lévő inner firellel bőven elegek lettek volna.

Persze veszítettem 1 kör alatt...

Először is ellőtt egy holy novat. Sérült a 3 minionom. Majd elcastolta a circle of healinget, ezért mind a 3 gyógyult és ezért húznom kellett volna a 2 pap miatt 6 lapot.

Felhúztam 2t, majd sérültem 1-2-3-4-t a laphiány miatt. Belelőtt holy smitevel az egyikbe, majd a képességével gyógyította. Sérültem 5-öt. Belémvarázsolt egy mind blastot ügye 5 és passzolt. Köröm elején sérültem 6-ot. Well played...