40521
  • kabel15
    Link?
  • dave9004
    na Trump is megcsinált a sámánját, itt az új meta :D
    én szeretem a sámánt, viszont a mirror meccsek uncsik lesznek
  • kabel15
    Epic win shaman ellen arenaban. Mage el voltam. A vegen 6 hp ja volt a shamannak es az asztal tele a lenyeivel. En a kovi korben halott vagyok. Nekem volt lent az asztalon egy 3/1 es leny + 1 secret. Kovi korben max 4 et tudok sebezni mert charge lenyem mar nem volt a pakliban es spell sebzesem sem. A secretem pedig ami lent volt az idez egy 1/3 as lenyt es az elnyeli az ellen spell jet. Vegig jott arcba majd a vegen kirakta a windfurry spell-t :D innentol nem kell tovabb irni azt hisem :D kicsit be makoltam :)
  • Zickler
    Random shot = Deadly Shot
  • Zickler
    A 10 tonnás taunt alatt nem az Ironbark Protectort értettem. Hanem Senjin-t, Druid of the Claw-t, Ancient of War-t. Wild Growth-val Nourish-al és Innervate-vel kb. a 3. körben kimegy a senjin, 4.-ben Druid, a 5.-ben meg az Ancient. És nem lesz ott mindegyikre a Random Shot.
  • SZUsszan
    Nem tudom, engem megettek vele a 3 manás nerfelt boxerek is. Kint volt +1 attack és jött 3, meg egy 1 manás 2-t sebző spell. És kidurrant a 8as taunt. A másikat meg megerőszakolta a hiéna, ami keletkezett az előbbiekből. Igaz, sok lapba került neki, de utána a köv körben kipattintott megint 2-3 miniont, amíg nekem csak egy 5 manás 4/6-os tauntosra futotta.

Azt megölte a random ölős hunter lappal, az utolsó epic 5/10-es tauntomra még 0 manáért egy hunter mark csattant oszt well played.

Nem éreztem a tonnás tauntok erejét.
  • Zickler
    Konkrétan mind a 2 pakli az early aggro deckek ellen lett kitalálva. Főleg a Ramb druid a maga 10 tonnás tauntjaival.
  • SZUsszan
    És milyen esélyel élnek meg a mid és lowrange rohamok ellen?
  • kabel15
    Fene ezekbe a ginat lock okba. Ezek szeretik ha ütik őket.
  • Zickler
    A Control Warrior, és a Ramp Druid eléggé "nagypufis" paklik.
  • kabel15

Azt hiszem ezt hívják szerencsének :D
    Bár elég Epic kör volt. 4. körig nem tudtam lényt kijátszani mert ZOO hoz képest csupa nagy lények jöttek csak az elején :D
  • Shep
    Ja, értem, köszi.
  • SZUsszan
    Bár láthatólag ellenem megélt a nagypufis dekk is. De írtó nagy mázli kellett hozzá neki és az, hogy nem tudtam 3-at sebezni a 2. körben.
  • SZUsszan
    Kb. 4-5 manás lényekre alapozott stratégia.

A low meg az 1-2-3-as lények. Nyilván van olyan is, aki kifejezetten csak a nagypufikra épít. De azok szerintem nem élnek meg, max csak arénában.
  • Shep
    A midrange az itt mit jelent?
  • Shep
    ÚÚ hát ez azért így olvasva vicces, megélve már biztos nem mosolyogtam volna rajta.
  • SZUsszan
    Vagy nem ő kapja a coint, vagy tud a másik 3at sebezni a 2. körben.
  • kabel15
    De ha az elején nem jon a bot akkor bukot az egész
  • dave9004
    ez a totalbiscuit féle 20-30 legendarys pakli lehetett. v 28+2 alarm o bot.
  • SZUsszan
    Az első azért fájt, mert ő kapta a coint, kézben volt neki az 5. kör végéig 3 vagy akár 4 legendása is azzal a szaros bottal És persze nekem nem adott volna be semmit ami 3-at tud sebezni, vagy instant ölni 3 alattit.

A második meg azért fájt, mert ilyen fajta megalázást még nem láttam. =)
  • dave9004
    második az elviselhető
  • SZUsszan
    Ez lemaradt...
  • SZUsszan
    Sírok.

Tegnap pappal első csata. Fickó 2. kör coinnal kirak egy alarm-o-botot. Nekem csak a kis 1/3-as papnőm volt kint és kézből csak buffolni, vagy 5-nél nagyobb attackút kivégezni tudtam, ezért fent maradt a bot.

Köv kör, lerántja kézből ragnarost. Belémqr 8at. Persze nem a clericbe. És ügye kirakja 3-ért újra a robotot.

Lenyomom ragnarost 3 manáért.

Erre a bot lehozza neki malygost. A köv körben Sylvanast és ő kézből mellé rakja bloodmage thalnost. Elintézem a bloodmaget és a sylvanast. A bot lehozta yserat és én kiléptem.

Nem baj, majd a következő csata!

Aham. Sírtam.

Pap vs Pap.

Neki 8 hp, nekem 21. Nála 0 minion és van kb. 5 lapja, nekem 3 minion és van kb. 9 lap a kezembe. Kint volt mindkét laphúzós kiscsajom és a paklimból már csak 2 lap maradt.

Átadom úgy a kört, hogy kb. a lerakott minionjaim a kézben lévő inner firellel bőven elegek lettek volna.

Persze veszítettem 1 kör alatt...

Először is ellőtt egy holy novat. Sérült a 3 minionom. Majd elcastolta a circle of healinget, ezért mind a 3 gyógyult és ezért húznom kellett volna a 2 pap miatt 6 lapot.

Felhúztam 2t, majd sérültem 1-2-3-4-t a laphiány miatt. Belelőtt holy smitevel az egyikbe, majd a képességével gyógyította. Sérültem 5-öt. Belémvarázsolt egy mind blastot ügye 5 és passzolt. Köröm elején sérültem 6-ot. Well played...

• dave9004
    hát már meglátszik az UTH változás. rendesen esett a hunterek száma
  • hawkie22
    Én most a midrange huntert próbálgatom. Ma elmentem vele vereség nélkül rank 19 2 csillagtól rank 16 két csillagig, aztán belefutottam egy papba meg egy sámánba. Velük nem nagyon bírtam, bár ez a lapjáráson múlott.
    A pap 1 HP híján majdnem meglett, már csak 1 kör kellett volna, a s´mánhoz több.
    A midhunterrel az a baj, hogy ha az elején nem jönnek úgy a lapok, ahogy kéne, akkor késöbb nagyon megszorulhatsz vele.
    De egyébként nagyon jó a deck. Tinkmaster helyett mondjuk én Cairne-t raktam bele.
  • dave9004
    reggel handlockkal összefutottam egy giants priesttel. jó kis meccs volt
  • Pio
    Nem, mivel a battlecry-ok nem érvényesülnek lénymásoláskor.
    Szóval kapni fogsz egy Jaraxxus lényt az asztalodon (asszem 3/15ös és semmit nem tud).
    Viszont tippre ha visszaveszed kézbe és újra kijátszod úgy igen, ez esetleg megérne egy kipróbálást, elvileg így kell lennie.
  • BlackWolf
  • kabel15
    Még meló van. Majd este tolhatjuk. Egyébként ha van TS etek vagy SKype néha tarthatnánk eszmecseréket vagy játszhatnánk is gyakorlókat. Esetleg aréna deck össze rakásban segíthetnénk egymásnak, ki mihez ért jobban, szerintem mindenki számára érdemes lenne, és sokat lehetne fejlődni ezekből.
    kabel15 vagyok játékban is.
  • Zickler
    Nem hiszem, de ha akarod kipróbálhatjuk.
    Muhee #2716 néven megtalálsz
  • kabel15
    Ha Mage lerakja a lény másoló kártyáját, lock pedig megidézi Jaraxxus-t akkor 2 jaraxxus harcol majd egymás ellen? Szóval a Mage is átváltozik?
  • HunnernesKonge
    Patch 1.0.0.5314
  • kabel15
    Elolvasom majd a Patch Note ot.
  • HunnernesKonge
    Azért nem csak ennyi volt a patchben.
  • kabel15
    Azért durva, hogy 2 nap alatt jön a patch is. Jó nem nagy dolog mert 1 lap mana igényét kellet csak átírni, ami gondolom 1 szám az egész kódban. De gyorsan le reagálták. Jön a hétvége végre nekem is lesz időm játszani egy keveset. :D
  • Shep
    after patch out :)
  • HunnernesKonge
    Never play on patch day.
  • Shep
    Azért vicces ,hogy egy ekkora cég, mint a Blizzard állandóan ilyen problémákkal küszködik.
  • Shep
    Na ezt jó tudni, mert nekem van fölös.
  • dave9004
    szóval ha van pluszban unleash the hound lapotok, v ha nem kell, akkor most full porért lehet bontani